פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: RE: שעות נוספות שבועיות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: RE: שעות נוספות שבועיות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/08/2015 08:09
שלום,
אנסה להסביר את עצמי: נניח שחודש מסויים מסתיים ביום שלישי והחודש שאחריו מתחיל (מן הסתם..) ברביעי. השבוע הספציפי הזה מתחלק ב2 משכורות, מה שאני רוצה להבין הזה, אם עבדתי בשבוע זה 6 ימים, השעות הנוספות עבור יום שישי יחושבו לי כרגיל במשכורת השניה?
13/08/2015 22:34
שלום,
אני עובדת קבלן בענף השמירה, ולעיתים יוצא לי לעבוד בשבוע 6 ימים בני 8 שעות (סה"כ 48 שעות שבועיות).
נניח שחודש מסויים מסתיים ביום שלישי, והבא אחריו (מן הסתם...) מתחיל ברביעי, וזאת כאשר באותו השבוע החצוי בין שני חודשים, יצא שבוע בו עבדתי 6 ימים. האם התשלום בעבור שעות נוספות שבועיות יחושב כרגיל בתלוש של החודש הבא?
תודה נועה
16/08/2015 16:50
שלום נועה

חישוב שעות נוספות נעשה על בסיס יומי ולא על בסיס שבועי / חודשי. בשבוע בן 6 ימי עבודה על המעסיק לשלם לך עבור שעות נוספות ביום שישי.

בהצלחה
17/08/2015 10:29
שלום,
השאלה שלי מתייחסת לשבוע עבודה בן 6 ימים.
אני שואלת- האם כאשר שבוע עבודה כזה מתפצל בין 2 משכורות, החישוב עבור תשלום השעות הנוספות ביום שישי, מתבצע באופן זהה, כשם שבוע לא מפוצל ב2 חודשים?
תודה רבה!
17/08/2015 15:20
שלום נועה

לא הצלחתי להבין את שאלתך.

נסי להסביר שוב.
18/08/2015 08:09
שלום,
אנסה להסביר את עצמי: נניח שחודש מסויים מסתיים ביום שלישי והחודש שאחריו מתחיל (מן הסתם..) ברביעי. השבוע הספציפי הזה מתחלק ב2 משכורות, מה שאני רוצה להבין הזה, אם עבדתי בשבוע זה 6 ימים, השעות הנוספות עבור יום שישי יחושבו לי כרגיל במשכורת השניה?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: RE: שעות נוספות שבועיות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ