שלם לכם,
כיום אני סטודנט, במקום העבודה הקודם שלי חלו שינויים רבים, פניתי אל המעסיקים שלי והודעתי להם שעקב ההודעה על הורדת השכר בחודש הבא ועקב כל השינויים אשר חלים החל מהיום ומרעים את תנאי, אני מבקש לעזוב ולקבל פיצויי
פיטורים, מנהלי שוכחו איתי ולאחר כשבועיים אמרו לי: "אם תלך עכשיו תקבל בתוך שבועיים מכתב פיטורים ומכתב המלצה ואת פיצויי הפיטורים כמו שמגיעים לך" מאז
המעסיק שלי מכחיש את הדברים, בניסיון להגיע לפשרה
בבית הדין לעבודה טען
עו"ד של החברה דברים לא נכונים, כאילו לא חלה הרעה בתנאים כאילו שלא פעלתי בהתאם לחוק (עלי היה להמתין חודש) ציינתי שם שפעלתי בדיוק על פי דרישות המעסיקים שלי כולל כתיבת מכתב ובו פירטתי את זה שאני מבקש את פיצויי הפיטורים בשל ההודעה על ההורדה בשכר וגם שאלתי בבירור האם עלי לחכות לקבל
תלוש שכר נמוך יותר או מה עלי לעשות, המנהלת הישירה שלי והמנהל שלה אמרו לי חד משמעית "אם אתה רוצה לקבל את מה שאתה מבקש, אתה צריך ללכת עכשיו" ולכן הלכתי
השאלה שלי היא מה עלי לעשות אם המעסיק שלי יגיע אל
בית הדין לעבודה ויטען שם שהוא לא אמר לי דברים כאלה, אני יודע שטעיתי ושהייתי צריך להישאר שם עד שקיבלתי מכתב, אבל התנאי של המעסיק היה שאני אלך הביתה ואמתין בבית למכתבים ולכסף.
מודה מראש על כל עזרה, אני גם אשמח לדעת אם לדעתכם אני זכאי לפיצוי נוסף בעקבות כך שכבר עברה שנה ועדיין לא קיבלתי את פיצויי הפיטורים, אני גם לא יכול לתבוע דמי
אבטלה (צריך להציג מכתב פיטורים או שהמעסיק ימלא טפסים- הם לא היו מוכנים) ובנוסף סמנכ"לית בחברה אף הודיע לי שאני לא אקבל מכתב פיטורים שכן אני "במלחמה" עם החברה...