פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא עזיבה לצורך טיפול בילד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
עזיבה לצורך טיפול בילד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/03/2015 10:59
היי,

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי / לכוון אותי פשוט מעולם לא התנסתי... עזיבה לצורך טיפול בילד. מתי ניתן להתחיל לחתום בלשכה? איזו פרוצדורה זו?לאן צריך לפנות? ללשכת התעסוקה או לביטוח לאומי? אילו טפסים צריך להביא? מה הסכום שמקבלים?

בקיצור כל מידע יתקבל בברכה. בנוסף אני זכאית לקבל פיצויים (עובדת מספר שנים) והחשבת שכר שלנו אמרה לי שבגלל שאני חתומה על סעיף 14 בחוק הפיצויים שלי מגיעים מחברת הביטוח ושהם יפנו אליי.

עברו כבר כמעט חודשיים והם לא פנו אליי. אני כל שבוע מתקשרת אליה והיא אומרת שתבדוק ודבר לא נעשה. האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לקבל את שמגיע לי?

תודה רבה!
11/03/2015 16:06
שלום מעיין

ניתן להתחיל לקבל דמי אבטלה לאחר 90 ימי המתנה, אך ניתן לקצר תקופה זאת באמצעות בקשה מתאימה. חפשי כאן באתר, יש המון המון חומר בנושא. לגבי תשלום פיצויים, הכי טוב זה להתקשר לחברת הביטוח ולדבר עם מדור פנסיה שם מנוהלים הכספים שלך. תשאלי אותם שאלה פשוטה: האם הם קיבלו מכתב שחרור והודעה על עזיבה מהמעסיק שלך, והאם הם קיבלו טופס 161 חתום לפי חוק. אם יענו לך בשלילה, המעסיק לא פעל כחוק.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: עזיבה לצורך טיפול בילד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ