פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: שינוי בדרגת שכר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: שינוי בדרגת שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/02/2015 14:38
שלום הראל

עליך לפנות לפגישת ייעוץ אישית עם עורך דין, אז יבדק חוזה העבודה שלך ורצף השינויים שחלו במבנה השכר ובתפקוד שלך במקום העבודה. קשה מאד לחוות דעה לגבי הרעת תנאי עבודה מבלי לקבל עוד פרטים שחסרים ומבלי לקרוא ולהכיר את חוזה העסקתך כאמור.

על פניו, הנושא בהחלט מצריך בדיקה מעמיקה.
24/02/2015 13:54
שלום,
אני מוקדן, עובד קבלן(חברת אבטחה גדולה).
אני עובד במתקן הנוכחי כבר 3 שנים. לאחר שלושה חודשים במתקן ניתן לי תפקיד קטן נוסף הקשור בשכר העובדים, עליו קיבלתי תמורה של 300 שקלים לחודש.
במקביל- ביקשתי העלאה בשכר ללא כל קשר לתפקיד הניתן לי- וקיבלתי, החל מהמשכורת שלאחר מכן- שונה השכר שלי לשכר אחמ"ש. לפני מספר חודשים נלקח ממני התפקיד והתוספת(בשל שינוי שיטת השכר).
כעת הועלה שכר המאבטחים והאחמ"שים באופן משמעותי וכן שונתה שיטת החישוב לשנ"ג(שעות נוספות גלובליות).
בשיחה עם המעסיק הוא הודיע לי שלא אקבל יותר שכר אחמ"ש אלא מאבטח.
כששאלתי אם לא מדובר בהרעת תנאים הוא טען שאוכל פשוט להשאר בשכר הנוכחי שלי(נמוך יותר משני התעריפים החדשים),
האם מדובר בהרעת תנאים? האם ניתן לעשות דבר מה נגד המתרחש?

יום נעים.
24/02/2015 14:38
שלום הראל

עליך לפנות לפגישת ייעוץ אישית עם עורך דין, אז יבדק חוזה העבודה שלך ורצף השינויים שחלו במבנה השכר ובתפקוד שלך במקום העבודה. קשה מאד לחוות דעה לגבי הרעת תנאי עבודה מבלי לקבל עוד פרטים שחסרים ומבלי לקרוא ולהכיר את חוזה העסקתך כאמור.

על פניו, הנושא בהחלט מצריך בדיקה מעמיקה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: שינוי בדרגת שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ