פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא האם ריבית שנצברה בחשבון פיצויים נחשבת לחלק מהפיצויים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
האם ריבית שנצברה בחשבון פיצויים נחשבת לחלק מהפיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/02/2015 08:39
שלום,
אני עובדת במקום הנוכחי כ12 שנה.
בשנים הראשונה שבהן עבדתי שם, המעביד לא הפריש פיצויים על כל השכר (כי לא היה חוק שמחייב זאת). מאז שנכנס החוק שמחייב להפריש פיצויים כל חודש בחודשו, אז הוא עשה את זה.
נניח שהפיצויים שמגיעים לי הם 140,000 ש"ח.
בקופה של הפיצויים כרגע יש כ80,000 ש"ח (למרות שסך ההפקדות הוא כ70,000 ש"ח וה10,000 הנוספים הם הריבית שנצברה לאורך השנים).
האם המעסיק צריך להשלים לי עכשיו 70,000 ש"ח או שהוא צריך להשלים לי רק 60,000 ש"ח ?
תודה רבה,
לירז.
24/02/2015 13:08
שלום לך

כמובן שאם תפוטרי המעסיק יצטרך ללשלם לך פיצויי פיטורין מלאים, ואם בקופת הפיצויים שלך נצבר סכום חלקי יהיה עליו להלשים מכיסו את ההפרש במלואו על מנת שתקבלי את המגיע לך לפי הוותק שלך בעבודה.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: האם ריבית שנצברה בחשבון פיצויים נחשבת לחלק מהפיצויים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ