פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא האם יש לי מה לעשות? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
האם יש לי מה לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/01/2015 15:10
עובדת שכירה שלי התפטרה מהעבודה, תוך שציינה באופן שנתגלה לימים כשקר מוחלט, כי היא במצב בריאותי מורכב וקשיים כלכליים. מתוך רחמים והזדהות שילמתי לה פיצויים, הגם שהיא התפטרה ולא פוטרה.

לימים נתגלה, כי העובדת שיקרה לי ולמעשה חברה לעובדת נוספת והקימה עמה עסק שמתחרה בי באופן ישיר. העובדת לא היתה חתומה על הסכם אי תחרות לצערי.

פיצויי פיטורים הופקדו ב-2 מקומות נפרדים. ממקום אחד נפדו הפיצויים ומהמקום הנוסף טרם נפדו. פניתי אל המקום הנוסף, בבקשה להשבת הכספים שהופקדו, אך נתקלתי בסירוב והתבקשתי להגיש החלטה של בית הדין לעבודה המכריעה בסכסוך ביני לבין העובדת.

איני יודע כיצד להתנהל הלאה ומה לעשות עכשיו, אם בכלל יש מהלך הגיוני שיכול להקטין את הנזקים שלי.
07/01/2015 15:37
שלום מעסיק

מאחר ויחסי העבודה בינך לבין העובדת הסתיימו לפני זמן לא מבוטל, אתה אכן נמצא בבעיה לא פשוטה. איני משוכנע שניתן לפתור אותה במסגרת דיני העבודה ויתכן מאד שצריך לעבור למישור החוזי מסחרי. המלצתי כי תפנה לקבלת ייעוץ משפטי מסודר אצל עורך דין מטעמך ובכל מקרה, איני חושב שפורום אינטרנטי הוא המקום לפתור את הבעיה.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: האם יש לי מה לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ