אכן מקרה מצער ובנוסף לכך, הליך הפיטורים שלך לא לא היה תקין, הגם שהנך מועסק בחברה פרק זמן קצר כל כך. אני מציע שתיצור קשר עם עורך דין ותבחן בשיחה עמו האם משתלם לפנות ולהגיש תביעה לבית הדין לעבודה עקב פיטורים שלא כדין.
אני התקבלתי לעבודה בתור נהג לפני חודש וחצי כאשר הנהג שהחלפתי אותו היה אמור לסיים את עבודתו עקב נעבר לעיר אחרת, באתי לחפיפה של שבוע על ידו ואז התחלתי לעבוד לבד חשוב לציין כי אין לי נסיון בתור נהג חלוקה וציינתי זאת מראש ואף על פי כך קיבלו אותי לעבודה.
השבוע הם גייסו נהג חדש (המנוסה שנים רבות כנהג חלוקה), נהג זה הצטרף אלי בנסיעותי מתחילת השבוע (מ: 7.12) דבר זה עורר את חשדי כיוון שאני אינני נהג מנוסה וכשניסיתי לברר את פשר הדבר נתקלתי בתשובות מעורפלות.
אתמול (9.12.14) היה לי ולאישתי חופש מהעבודה עקב יום נישואין בערב קיבלתי טלפון מכוח אדם (שגייסו אותי), הם הודיעו לי שקיבלו מייל בו הם מודיעים שאינני צריך להגיע לעבודה בבוקר (10.12) זאת ללא פירוט הסיבה למה או מדוע.
ניסיתי לברר איתם את הסיבה לפיטורין הפתאומים, אך נתקלתי באוזניים ערלות.
מיותר להגיד שאני מאוד מתוסכל והלחץ הנפשי+עוגמת נפש שנגרמו לי ולאישתי ביום שאמור להיות מיוחד עבורנו נהרס כליל.
בכול הבלאגן הריגשי שלי ושל אישתי עשיתי אחד ועוד אחד והבנתי שגוייסתי בנתיים על מנת לסתום חור שנוצר עקב עזיבתו של הנהג הקודם, כנראה החברה הייתה צריכה נהג בדחיפות על מנת שלא להפסיד את קו החלוקה הנ"ל, אני הופעתי בזמן הנכון מבחינתם על מנת שהייה מישהו בנתיים עד שימצא נהג מנוסה מתאים יותר.
אז מה אני עושה? האם יש מה לעשות בכלל? האם זה חוקי?
יש להבין כי הפסדתי שתי מקומות עבודה אחרים אלהם כבר התקבלתי... ואני בתמימותי בחרתי בחברה הנ"ל בגלל האווירה הטובה, המלצתו החמה של הנהג הקודם וההבטחה כי זוהי עבודה טובה ארוכת טווח.
אכן מקרה מצער ובנוסף לכך, הליך הפיטורים שלך לא לא היה תקין, הגם שהנך מועסק בחברה פרק זמן קצר כל כך. אני מציע שתיצור קשר עם עורך דין ותבחן בשיחה עמו האם משתלם לפנות ולהגיש תביעה לבית הדין לעבודה עקב פיטורים שלא כדין.