פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: השפלה במקום העבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: השפלה במקום העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/11/2014 14:22
שלום מורן

המקרים שאת מתארת באמת חמורים. השאלה הנשאלת היא האם היו עדים לאירוע? האם היו עובדים נוספים ששמעו את המילים בנאמרו? היה וכן, המלצתי לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי באמצעות עורך דין מטעמך, שכן לפי דעתי ניתן לטפל בנושא מבחינה משפטית.
17/11/2014 14:08
היי

מקווה שאצלכם בפורום אוכל לקבל מענה אחרי ששאלתי בפורומים אחרים ולא ענו לי משום מה...

עבדתי בתור פקידה החלפתי משהי לצורך חופשת לידה. באחד הימים נקלעתי לסיטואציה לא נעימה עם אחד העובדים שהחליט לקלל אותי כי "אני לא עושה את העבודה שלי כמו שצריך" וקרא לי ילדה מטומטמת (אני נותרתי חסרת מילים איך אנשים אשר תופסים מעצמם בעלי תואר שני בני 65 מרשים לעצמם לדבר לבן אדם בזלזול).

כאשר דרשתי מבעלי המקום שהאדון יתנצל הוא צרח עליי שאין לו סיבה בשביל מה כי אני באמת "ילדת רחוב, מטומטמת, פח אשפה, שאין לה שכל בראש", אבל אני בעצם היותי בן אדם גם בלהט העצבים לא קיללתי אף אחד מהם.

יש לציין שיום קודם בעל המקום היה עצבני בעט פח ונתן לי להרים תזבל.

כמובן שהוא העיף אותי מהמקום,נותרתי ללא עבודה ללא התראה,ואם תחושה מגעילה.

שבעל המאה הוא בעל הדעה-בגלל שהוא המעסיק,ואני עוד עובדת זכותו לדבר אליי כרצונו.

אין הקלטות,בלהט של בכי ותחושת זלזול לא חושבים על דברים כאלה..

הייתי בשי"ל והם אמרו שזו המילה שלי נגד שלו...ואין מקום לתביעה.

אני לא מבינה איך במדינה שמתיימרת להיות מדינה מתוקנת לא ניתן לעשות כלום כלפי מעסיק שמשפיל עובדים!!!!
17/11/2014 14:22
שלום מורן

המקרים שאת מתארת באמת חמורים. השאלה הנשאלת היא האם היו עדים לאירוע? האם היו עובדים נוספים ששמעו את המילים בנאמרו? היה וכן, המלצתי לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי באמצעות עורך דין מטעמך, שכן לפי דעתי ניתן לטפל בנושא מבחינה משפטית.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: השפלה במקום העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ