פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: החלפת בוס עקב פרישה לפנסיה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: החלפת בוס עקב פרישה לפנסיה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
23/12/2012 19:29
בסוף הכל הסתדר לצד הטוב ביותר הייתי בהסתדרות העובדים ושמה אמרו לי לפנות לשרות התעסוקה. וגם היום אני חברה בהסתדרות העובדים.
תודה שניסית לעזור אבל פתרתי את זה בעצמי.
עבדתי במכסה במשך שנה ויש לי המון הטבות מהם. ואם הייתי עובדת תחת האח והאחות לא הייתי מקבלת כלום .

תודה בכל זאת
22/12/2012 19:55
אני עובדת במקום שבוא התחלפה הבוסית עקב פרישה לפניסה, במקומה נכנסו לעסק אח ואחות תחת שם אחר של העסק. הבעיה שלי שאני בהריון בחודש 5 והמעסיק החדש שלי רצה לשלם לי בשחור כמובן שלא הסכמתי, והוא גם לא רצה לשלם לי תלוש אמרתי שללא תלוש אני לא מוכנה לעבוד הוא עשה חושבים והסכים, לתת לי תלוש הוא גם הבטיח שמישהו מרואה חשבון שלו יתתקשר וכמובן שאף אחד לא התקשר. עכשיו הוא רוצה להחתים אותי אל טופס שביום שבו לא אוכל לעבוד אכתוב כי התפטרתי מנסיבות אישיות ולא בגללשאני בהריון. מה אלי לעשות?
22/12/2012 20:21
אפילו אל טופס 101 הוא לא ההחתים אותי ואני מרגישה שעושים לי קומבינה אל הגב שלי וזה ממש לא מקובל אלי , אני בן אדם יישר והגון ולא מגיע לי יחס כזה.
23/12/2012 12:33
תענה בבקשה אל הבעיה שלי זה ענין בהול .האם אני צריכה לפנות להסתדרות העובדים, ולקחת עורך דין . כי אני באמת לא יודעת מה לעשות.
24/12/2012 23:58
כתבתי לך כבר
הכל לא חוקי ואל תחתמי על כלום
23/12/2012 19:29
בסוף הכל הסתדר לצד הטוב ביותר הייתי בהסתדרות העובדים ושמה אמרו לי לפנות לשרות התעסוקה. וגם היום אני חברה בהסתדרות העובדים.
תודה שניסית לעזור אבל פתרתי את זה בעצמי.
עבדתי במכסה במשך שנה ויש לי המון הטבות מהם. ואם הייתי עובדת תחת האח והאחות לא הייתי מקבלת כלום .

תודה בכל זאת
23/12/2012 22:46
סוף טוב הכל טוב! העיקר שהצלחת להגיע ליעד שלך ולא יצאת מקופחת, כמו שקורה ליותר מדי עובדים...
24/12/2012 14:12
תודה חמודה יישר כוח ולך שיהיה המון בהצלחה, תודה אל הפידבק
06/01/2013 15:50
אני מודה לך שהגבת . אבל יש בעיות חדשות. נקווה שנתגבר גם אל זה.
06/01/2013 00:08
יופי
24/12/2012 14:13
להילאי בן שבתאי, כתבתי לך משהו ותראי מה רשמתי לך
24/12/2012 14:56
רשמתי את ההודעה להילה בן שבע וחשבתי אל הבת שלי ורשמתי הילאי
24/12/2012 23:54
כל הדרישות שלו לא חוקיות ואם החליפו את הבעלים או שישמרו לך על הזכויות או שישלמו לך פיצויי פיטורים

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: החלפת בוס עקב פרישה לפנסיה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ