פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא כמה שאלות - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
כמה שאלות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/05/2014 00:42
אני בן 17 ועובד בפיצרייה, בזמן האחרון אני מרגש ''פריאר'' אני מרגיש שאני לא מקבל מה שמגיע לי, היום החלטתי לכתוב ולקבל עצה מה לעשות מאחר והבוס הכעיס אותי ולקח לי כסף על המגש פיצה שהפלתי בטעות באמצע עבודה.
אז ככה בחודש הראשון היו חסרים לי מהמשכורת 50 שקלים הוא (הייתי אמור לקבל 850 וקיבלתי 800 וגם אתה המשכורת הזאת קיבלתי רק ב - 21 לאותו חודש) וחודש עבודה שני קיבלתי רק 2445 מתוך 2666 שהייתי אמור לקבל ... התשובה שקיבלתי מהבוס היא ''זה יורד מביטוח לאומי ועוד כמה דברים אני אביא לך את התלוש ואתה תראה'' אחרי שבוע הוא מביא לי תלוש ואני לא רואה שירד לי ממשו ומבקש מאח של הבוס (שאני עובד איתו) לבדוק בשבילי מול הרואה חשבונות שלהם, והוא אמר לי שזה השעות שעבדתי וזה מה שקיבלתי וזה לא היה תואם את הרשימה שלי אבל בגלל שתיקנו לי את המכשיר הסוללרי החליטו לאפס לי את הזכרון ולכן לא יכלתי להראות את זה לו... ועכשיו אמורה להכנס המשכורת השלישית ואני פוחד שאני עובד לחינם אני אמור לקבל 3250 שקלים שקרעתי בשביליהם ובקושי היה לי זמן ללימודים אני מפחד שהוא לא ישלם כמו שצריך וגם לא בזמן...
ויש לי עוד הרבה דברים להגיד עליו ואני לא יודע מה לעשות אני צריך את עזרתכם
29/05/2014 12:40
באופו כללי אסור לנכות לעובד מהשכר בגלל חוסרים או נזקים ללא הסכמתו.

החובה לתעד את שעות העבודה היא על המעסיק ולא העובד.

בהצלחה!

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: כמה שאלות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ