פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: שיוויון הזדמנויות בעבודה בפני המדינה. - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: שיוויון הזדמנויות בעבודה בפני המדינה. - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/05/2014 13:53
רשמתי תגובה אבל זו לא עלתה משום מה. בקצור הנכם טועים בהבנת הסוגיה, הבעיה היא שהחוק מאפשר למעסיקים הללו שלא לשלם על פיצולים מרובים ביום בשעות העבודה. המדובר הוא בעובדים שעתיים שהמדינה או החוק מאפשרים תנאי העסקה נצלניים שכאלו. לפי שעה זה לא מחוץ לחוק, אז יש לי לתבוע? רק לדרוש מהמדינה השוואת תנאים למה שנקבע לאחרונה לגבי עובדי הניקיון, שגם הם מועסקים ע"י אותם ארגוני כוח אדם למיניהם. שווה העמקה בנושא, כל עוד וחתמתי ולא העמדתי תנאים, שברור לכם שלא הייתי זוכה בהעסקה בכלל, אין לי מסגרת לתבוע וכמוני גם העובדים/ות האחרים.
11/05/2014 12:16
לאחרונה התפאר משרד הכלכלה "אין יותר עובדים שפופים במשק" הנה כי כן המדינה הטיבה בצו את תנאי עובדי הניקיון במגזר הפרטי כלומר עובדי חברות כוח אדם לסוגיהן.
אני באה ושואלת האם עובדי הסיעוד כלומר מטפלים ומטפלות שיש מקום להזכיר שבפועל הם מנוצלים גם לעבודות ניקיון תוך כדי עיסוקם בסיעוד האם מגזר אומלל זה אינו מוכר כבני אדם בעיני משרד הכלכלה? האם חרפת תנאי עבודתם ומלחמתם על פת לחמם, אינה נחשבת בעיני משרד הכלכלה? אילו היו לי אמצעים כלכליים הייתי עותרת לבג"צ נגד הפליה מכוערת בזכויות עובדים, ונגד ההעלבה וההשפלה שנגרמה למגזר זה עם הפרסום של "אין יותר עובדים שפופים במשק".
11/05/2014 12:27
למה לך לנסות להלחם נגד המערכת? אם את מרגישה כי פוגעים בזכויות שלך בעבודה, הרי יש לך דרך לפעול נגד המעסיק באופן משפטי ולי החוק! אין כל סיבה שעובדת בתחום הסיעוד תפגע ותרגיש מקופחת בגלל ניצול בעבודה ואין שום סיבה שתחכי למשרד התמ"ת או כל גוף שלטוני יגן עליך. בשביל יש את בית הדין לעבודה ובשביל זה את יכולה לקחת עורך דין ולתבוע את המעסיק שפוגע בך. לכל העובדים בישראל יש זכויות מאד ברורות ואין סיבה לשתוק במקרה של ניצול וקיפוח.
11/05/2014 13:53
רשמתי תגובה אבל זו לא עלתה משום מה. בקצור הנכם טועים בהבנת הסוגיה, הבעיה היא שהחוק מאפשר למעסיקים הללו שלא לשלם על פיצולים מרובים ביום בשעות העבודה. המדובר הוא בעובדים שעתיים שהמדינה או החוק מאפשרים תנאי העסקה נצלניים שכאלו. לפי שעה זה לא מחוץ לחוק, אז יש לי לתבוע? רק לדרוש מהמדינה השוואת תנאים למה שנקבע לאחרונה לגבי עובדי הניקיון, שגם הם מועסקים ע"י אותם ארגוני כוח אדם למיניהם. שווה העמקה בנושא, כל עוד וחתמתי ולא העמדתי תנאים, שברור לכם שלא הייתי זוכה בהעסקה בכלל, אין לי מסגרת לתבוע וכמוני גם העובדים/ות האחרים.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: שיוויון הזדמנויות בעבודה בפני המדינה. - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ