פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: עבודה 6 ימים בשבוע - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: עבודה 6 ימים בשבוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/02/2014 08:57
באם הינך עובדת בימי שישי את זכאית לאחר 8 וחצי שעות (כולל הפסקה), בכל יום בשבוע לקבל גמול שעות נוספות החל מהשעה התשיעית.
גמול שעות נוספות עבור יום שישי, לאחר 43 שעות שבועיות.
04/02/2014 08:44
היי

רציתי להבין מכם ממתי אני אמורה לקבל תשלום על שעות נוספות. אני עובדת בבית קפה כמנהלת משמרת ומרוויחה שכר לפי שעה + בונוסים לפי טיפים שהמלצרים במשמרת שלי עושים. אני עובדת בימים ראשון עד חמישי, 9 שעות בכל יום עם הפסקה בכל משמרת כמובן.

כעת, בגלל מחסור בכח אדם המעסיק שלי ביקש ממני לעבוד גם בימי שישי אם אני יכולה והסכמתי. השאלה אם על משמרות של יום שישי אני אמורה לקבל שכר כמו על שעות נוספות, אחרי שב-5 ימים אני עובדת 43 שעות ויותר.

אני רוצה לדעת את הזכויות שלי ולהרוויח מה שמגיע לי בדיוק.
תודה ובוקר טוב לכם!
04/02/2014 08:57
באם הינך עובדת בימי שישי את זכאית לאחר 8 וחצי שעות (כולל הפסקה), בכל יום בשבוע לקבל גמול שעות נוספות החל מהשעה התשיעית.
גמול שעות נוספות עבור יום שישי, לאחר 43 שעות שבועיות.
04/02/2014 09:02
אם הבנתי אותך נכון,

אם עבדתי בימים ראשון עד חמישי 43 שעות, אז כל השעות עבודה ביום שישי מזכות אותי בתשלום מוגדל עבור שעות נוספות - נכון?
04/02/2014 09:38
מכיוון שהינך עובדת שישה ימים בשבוע, הינך זכאית לאחר השעה השמינית לגמול שעות נוספות.
בהקשר ליום שישי החישוב הינו שמונה שעות כפול חמישה ימים (ללא השעות נוספות בהן עבדת), שווה 40 שעות. לאחר 3 שעות ביום שישי, הינך זכאית לגמול שעות נוספות.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: עבודה 6 ימים בשבוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ