פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: ייעוץ לפני שאני מתפטר - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: ייעוץ לפני שאני מתפטר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/02/2014 08:54
במידה ותוציא אישורי מחלה פיקטיביים המעסיק רשאי לזמן אותך לבדיקה רפואית נוספת אצל רופא מטעמו על מנת לבחון את אמיתות האישורים.
לא אוכל לייעץ לך מעבר לזה.
31/01/2014 15:36
היי,
שמי דויד, עובד בחברה מסודרת כבר שנתיים. עקב פתיחת עסק, ורצון להתקדם אני מעוניין להתפטר מעבודתי וחשוב לי לא "לאבד" את הפיצויים שלי.

בתחילה פניתי למנהל הישיר שלי והסברתי לו את המצב כפי שהוא - משמע - אני רוצה שיפטרו אותי על מנת שאני אקבל פיצויים.

(לא פחדתי לבקש זאת כיוון שבחודש הקודם קרה מקרה דומה לאחד העובדים אצלנו ופיטרו אותו ע"פ בקשתו וכן קיבל את פיצוייו).

המנהל אמר שיבדוק לי ושלא צריכה להיות בעיה עם זה. לאחר שבוע חזר אלי עם תשובה שלילית ואמר לי שאם אני רוצה אני יכול להתפטר. בנוסף , לאור זאת ביקשתי לא להתפטר וחשבתי לעשות זאת בצורה "חכמה " יותר.

דבר נוסף וחשוב הוא שביקשתי מהמנהל שלי חופשה לחו"ל על חשבון ימי החופשה שאני זכאי להם (אני טס בראשון הקרוב ל5 ימים) , אך הוא חזר עם תשובה שלילית.

לאחר מכן שלח לי את ההודעה הבאה : "הבקשות לחופשה לא מאושרות, במידה ותבחר באופן חד צדדי ובלי אישור לחופשה,שאין לך כאמור, להיעדר אתה תישא בתוצאות שאותם אני שומר לעצמי".

בגדול אני מרגיש שהם רוצים לפטר אותי ולא לתת לי פיצויים על טענת "היעדרות" ובכך שהבעתי רצון להתפטר בתחילה.

הסברתי לו שאני לא מרגיש טוב ואני כן מעוניין להמשיך את עבודתי בחברה, אך ככל הנראה בשבוע הבא אעדר כיוון שאני לא מרגיש טוב (התכנון הוא להוציא ימי מחלה ולטוס לחו"ל).
אני מעוניין לקבל את הפיצויים שלי כיוון שהכסף הזה הוא מאוד חשוב לי כרגע בחיים.

אני רוצה לוודא מולך האם עד כה אני פועל כשורה והאם עדיין למרות מה שהסברתי כאן יכולים לפטר אותי ולא לתת לי את הפיצויים שלי.

בתודה רבה וממש אשמח לתשובה מהירה , דיויד.
02/02/2014 08:54
במידה ותוציא אישורי מחלה פיקטיביים המעסיק רשאי לזמן אותך לבדיקה רפואית נוספת אצל רופא מטעמו על מנת לבחון את אמיתות האישורים.
לא אוכל לייעץ לך מעבר לזה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: ייעוץ לפני שאני מתפטר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ