פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: גניבה בתוך המשרד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: גניבה בתוך המשרד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/01/2014 12:12
מדובר בעניין פלילי ומשכך הטיפול בו.
המעסיק אינו מחויב לעשות משהו בנידון, על אחת כמה וכמה שהעובדת שגנבה כבר אינה עובדת במשרד.
02/01/2014 11:54
שלום נקלעתי לסיטואציה בעייתי מאוד. יושבת לידי בעבודה אישה שגנבה ממני כרטיס אשראי בתוך מקום העבודה אין לי קשר איתה מעבר לשעות העבודה ,וקנתה בו מוצריים לביתה בסכום של 600 ש"ח, זאת התגלה לי אחרי 24 שעות מרגע הרכישה בררתי בחנות הנמצאת קרוב למקום עבודתי ושם נאמר שיהיה אפשרי לבדוק במצלמות האם זו היא מול שעת גיהוץ הכרטיס . סיפרתי למעסיק והוא פשוט ביקש לא לערב אותו בעניין כי זה לא קשור אליו. לאחר הפניה השמוע החלה לרוץ במשרד והאישה נעלמה ולא הגיעה לעבודה למשך 3 חודשים אני מניחה כי אמרו לה והיא פחדה לחזור מכיוון שגילתי. דבר נוסך הלכתי לחנות וכן זו היא ושעת הגיהוץ בדיוק הזמן שבו צולמה. האם יש משהו לעשות מול המעסיק שפטר את עצמו מהעניין וצורה גורפת ?
02/01/2014 12:12
מדובר בעניין פלילי ומשכך הטיפול בו.
המעסיק אינו מחויב לעשות משהו בנידון, על אחת כמה וכמה שהעובדת שגנבה כבר אינה עובדת במשרד.
02/01/2014 12:14
היא חזרה אחרי 3 חודשים
המעסיק הוא זה שהודיעה לה שאני יודעת על הגניבה למה הוא לא יכול לקחת אחריות על משהו שקורה אצלו במשרד?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: גניבה בתוך המשרד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ