פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: התפטרות עקב הרעת תנאים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: התפטרות עקב הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/12/2013 11:43
פניתי אליכם לפני כחודש,כאשר ההרעה התחילה והובטחו לי שעות השלמה בעמדות אחרות וזה לא מומש. אמרתם לי אז שזה לא שווה לפנות לעורך דין ושעדיף שאפנה לבית הדין לבד. אישתי הייתה בהתחלת התהליך,כאשר שנינו הבנו שמהשמונה השעות היומיות אני אקבל משכורת נורא נמוכה היא נכנסה לדיכאון,לחץ הדם שלה התחיל להשתולל והעוברים שהושתלו בתחילת נובמבר לא התפתחו.
22/12/2013 11:25
אני מתפטר עקב זאת שהורידו לי כ 100 שעות חודשיות (הייתי עושה כ 270 שעות חודשיות וכיום אני עושה רק 180 שעות). אני מאמין שזה אקט של החברה לגרום לי להתפטר כי הם לא יכולים לפטר אותי (אני במסגרת של טיפולי פוריות). החזרתי ציוד ועוד שעה יש לי שיחה עם המנהל. א) האם הוא יכול להחליט לא לתת לי מכתב של סיום יחסי עובד מעביד? ב) האם הוא יכול למנוע ממני גמר חשבון במשכורת הקרובה? ג) כתוצאה מההרעה בשעות העבודה (2,600 ₪ פחות) אישתי נלחצה מאוד,בכתה ולחץ הגם שלה השתולל,וזה כנראה מה שהביא אותה למצב של הפלה טבעית (התאים הפסיקו להתחלק) האם יש לי עילה לתביעה? עלי לציין שעדיין אין לי שנה במקום.
22/12/2013 11:31
אורי שלום,

פגיעה בהיקף משרה מהווה הרעת תנאים, כמו כן אסור לפגוע בתנאי העסקה של עובד שנמצא בטיפולי פוריות.
בשל שאלות הרבות מוטב לפנות לייעוץ פרטני - משרדנו עומד לרשותך.
22/12/2013 11:43
פניתי אליכם לפני כחודש,כאשר ההרעה התחילה והובטחו לי שעות השלמה בעמדות אחרות וזה לא מומש. אמרתם לי אז שזה לא שווה לפנות לעורך דין ושעדיף שאפנה לבית הדין לבד. אישתי הייתה בהתחלת התהליך,כאשר שנינו הבנו שמהשמונה השעות היומיות אני אקבל משכורת נורא נמוכה היא נכנסה לדיכאון,לחץ הדם שלה התחיל להשתולל והעוברים שהושתלו בתחילת נובמבר לא התפתחו.




האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: התפטרות עקב הרעת תנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ