פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: אחרי 4 וחצי שנים בלי חוזה... - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: אחרי 4 וחצי שנים בלי חוזה... - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/12/2013 18:10
אוהד שלום,

באם הנך מקבל תלושים כדין הרי לא ניתן להסתיר את מועד תחילת עבודתך.
09/12/2013 18:07
היי

אני עובד חברה מסויימת 4 וחצי שנים. המשרה מלאה השכר חודשי וקבוע וכל התנאים הסוציאלים שלי מתקיימים במלואם. אין לי תלונה נגד המעסיק. מה שכן, אף פעם לא היה לי חוזה עבודה כתוב מול המעסיק.

אתמול, המעסיק הזמין אותי לשיחה אישית ואמר כי הוא רוצה לחתום על חוזה אישי והעביר לי חוזה לעיון. התנאים בחוזה מקובלים עלי, רק שבחוזה אין ולא מילה אחת על 4 וחצי השנים שבהם עבדתי בחברה עד היום.

רציתי לדעת האם זה לטובתי או שעובדה זאת יכולה להזקף לחובתי ביום מן הימים, ובמקרה של פיטורים או סכסוך מול המעסיק... הוכחה לתקופה בה עבדתי אין לי בעיה להביא, שכן אני שומר את כל תלושי השכר שלי במחשב סרוקים.

מה דעתכם?
09/12/2013 18:10
אוהד שלום,

באם הנך מקבל תלושים כדין הרי לא ניתן להסתיר את מועד תחילת עבודתך.
09/12/2013 18:14
לא חושב שיש כל כוונה להסתיר את תחילת מועד עבודתי. פשוט, החוזה שקיבלתי מהמעסיק אתמול, מדבר רק על העסקתי מהיום והלאה ולא מזכיר אפילו במילה אחת את העבודה שאני עובד בחברה מאז תחילת שנת 2009. האם זה הגיוני ואין עם זה בעיה לדעתך?
09/12/2013 18:22
אין החוזה החדש יכול לגרוע מהותק שלך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: אחרי 4 וחצי שנים בלי חוזה... - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ