פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: זקוקה לעזרה - בעיית שכר תלוש ותנאים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: זקוקה לעזרה - בעיית שכר תלוש ותנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/11/2013 11:36
שלום אבישג,

מדבריך עולה כי היו לא מעט עבירות על החוק במקום עבודתך.
אנא פני לייעוץ משפטי - משרדנו עומד לרשותך.
12/11/2013 11:27
היי,

עבדתי בחנות בגדי ילדים בקניון בצפון, המעסיקה שלי הלינה לי שכר ושילמה לי ב- 16 לחודש אוקטובר בלבד. ושילמה לי חצי מכמות השעות שמגיעה לי בטענה שאלו השעות שעבדתי. ואינה רוצה להוציא לי תלוש בטענה שאני עובדת מזדמנת.

להבהרה - כשהתקבלתי לעבודה ביקשתי טופס 101 ולא הוחתמתי עליו עד היום, עבדתי כך במשך חודש ולא נאמר לי שאיני עובדת קבועה, להיפך אפילו נעשה לי כרטיס לכירטוס שעות עבודה, נקבעו לי משמרות ע"י המעסיקה ולא נאמר שום דבר על כך שאני עובדת זמנית!

הצ'ק שקיבלתי מהמעסיקה הוא מחשבונה הפרטי שלה ושל בעלה ולא צ'ק של העסק, והוא אינו כולל את דמי הנסיעות לאותו החודש ואת כל שכר העבודה המלא.

לאחר בירור עם עוד עובדת שעבדה אצלה, גיליתי שגם לה היא לא שילמה ולא הוציאה תלוש בטענה שהיא עובדת מזדמנת...

בחנות שלה נעשו המון עבירות על החוק שמס הכנסה בקלות יכול לעלות עליהם. אני סטודנטית אשר שוכרת דירה, שצריכה ורוצה את השכר עבור השעות שעבדתי. כמה פעמים כבר ביקשתי ממנה, אין תגובה הגיונית ממנה.

אני מאוד מתוסכלת וכועסת ומרגישה מרומה, כי היא הייתה כ"כ חביבה ונחמדה בתחילת העבודה. נגרמה לי עוגמת נפש רבה מהנושא. אשמח לעזרה, אבישג
12/11/2013 11:36
שלום אבישג,

מדבריך עולה כי היו לא מעט עבירות על החוק במקום עבודתך.
אנא פני לייעוץ משפטי - משרדנו עומד לרשותך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: זקוקה לעזרה - בעיית שכר תלוש ותנאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ