אני עובד בבית חולים וולפסון כמאבטח כעובד
קבלן בחברת ISS ויש כמה דברים שרציתי לדעת לגיבם שנראו לי לא מתאימים לתנאי עבודה נורמלים אני מדבר בשם רוב הגדול של המאבטחים שם ישנם כמה עמדות
שמירה לדוגמא הקניון שאנחנו עומדים שם בין שעתיים שזה המינימום עד ל4 שעות ולפעמיים יותר עושים לנו תחלופה לעמדות כל שעתיים עד ארבע שעות לפעמיים טיפה יותר כמו שרשמתי האם אנחנו יכולים לדרוש שבעמדה יהיה כיסא ? והאם לפי החוק הם מחויבים להביא לנו אחד ?
הדבר השני הוא שאנחנו
עובדים בכניסה לבית חולים בבדיקת רכבים גם אותו דבר בין שעתיים לארבע שעות לפעמיים יותר ואין לנו גם שם כיסא. ובנוסף הדרכי הגנה שלנו נגד השמש שאנחנו עובדים שם רוב הזמן הזמן הממוצא שאנחנו ניהיה ללא רכבים הוא 2 דקות לכל איזה רבע שעה ולגשם יש לנו רק ח"לפס (חליפת סהרה) ומגפיים ומטריות רציתי לדעת האם זה תקין או שנוכל לדרוש שנקבל סחהחה נגד השמש והגשם. הדבר השלישי והחמור ביותר הוא הכניסה לעבודים כניסה מרוחקת מכל העובדים זמן הליכה לשם הוא 5-8 דקות המקום מזוהם גם אותו דבר כמו העמדה לבדיקת רכבים הדרכי הגנה נגד השמש הם כובע וגשם זה חלפ"ס למקום אין שירותים וברז לשימוש. יש שם נחש וחולדה שידעו להנהלה. ואין דרך לחימום בחורף ישנו רק בקייץ מאוורר המקום ניראה מזוהם ומטונף. אין אחריות מטעם הבית חולים לנקות אותו מכיוון שאנחנו עובדי קבלן. אני מרגיש שבצורה כל שהיא מקום עבודה זה עובר על החוק בעוד הרבה מצבים כמו שקרה לי אישית בהתחלה שניסו לחייב אותי לעבוד
בשבת. ולאחר ויכוח ארוך עם איום על כך שיפטרו אותי הגנו לכך שאני לא יעבוד בשבת כמו שסוכם בראיון העבודה שנכנסתי לעבודה