פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: RE: RE: פיטורים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: RE: RE: פיטורים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/10/2013 22:25
אני לא חושבת שזה הפרת חוזה א . עבדתי שנתיים בלי חוזה עבודה וגם השנה לא חתמתי על החוזה
ב. גם בשנתיים הקודמות הייתי מגיעה הרבה פעמים באיחור והיא ידעה שתהייה לי השנה את אותה בעיה עכשיו היא נתקעה בלי עובדים אז היא מאיימת עלי לפטר אותי
ואם אני מדווחת שאני בהריון היא לא יכולה לפטר אותי ????
פיטורים
29/10/2013 22:14
שלום אני עובדת במקום עבודתי שנה 3 במעון פרטי שעות העבודה שלי הן מ7 עד 13:00 לפני תחילת השנה כאשר נהלתי עם המנהלת שלי שיחה הודעתי לה במפורש שלא אוכל להגיע פעמים בשבוע בשעה 7 והגיע ב 8 אנחנו כבר חודשיים פלוס מתחילת שנה כל שבוע פעמיים אני לא מגיעה
היום היא לקחה אותי לשיחה על זה שאני לא מגיעה כל יום ב 7 ושאני מאחרת אני כמובן אמרתי לה שכבר דברנו על זה והיא מתעלמת וטוענת שאני אף פעם לא דברתי איתה על זה עכשיו היא מאיימת עלי שאם זה ימשיך היא תפטר אותי ושהיא לא חייבת לי פיצויים וכד כי אני כאילו הפרתי חוזה ( בעל פה כי לא חתמתי על החוזה בכתב שהיא נתנה לי בתחילת שנה )
וכרגע אני ממש בתחילת הריון
היא יכולה לפטר אותי בהריון?
אני לא רוצה שהיא תדע מזה ? מה אני אמורה לעשות???
29/10/2013 22:15
גם שנה שעברה הייתה לי אותה בעיה והיא ידעה את זה טוב מאוד כשהיא החליטה להעסיק אותי ועכשיו היא טוענת שאני שקרנית ושלא הסכימה אף פעם שאני יאחר פעמיים בשבוע
29/10/2013 22:21
באם אישרה דוחות נוכחות הדבר יכול להקשות על טענותיה.
29/10/2013 22:19
באם את עובדת 3 שנים ראשית מוטב לספר על ההריון. בכל מקרה ספק באם ההריון יכול לסדר מצב של הפרת חוזה. באם באמת סוכם נושא השעות יש לעמוד על נושא חוזה העבודה במקביל להגנת חוק נשים.
29/10/2013 22:25
אני לא חושבת שזה הפרת חוזה א . עבדתי שנתיים בלי חוזה עבודה וגם השנה לא חתמתי על החוזה
ב. גם בשנתיים הקודמות הייתי מגיעה הרבה פעמים באיחור והיא ידעה שתהייה לי השנה את אותה בעיה עכשיו היא נתקעה בלי עובדים אז היא מאיימת עלי לפטר אותי
ואם אני מדווחת שאני בהריון היא לא יכולה לפטר אותי ????

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: RE: RE: פיטורים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ