פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: דיווח על מצב רפואי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: דיווח על מצב רפואי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/10/2013 10:50
שלום,

ראשית נדגיש כי מצבך הרפואי הוא עניינך הפרטי. עם זאת בכדי שמעסיק יוכל לשלם לך עבור הימים בהם לא עבדת יש לתת גושפנקא לאותם ימים ואישור מהרופא הוא בהחלט אינדיקציה לכך. שאלת המסמכים הרפואיים אותם עליך לתת למעסיק תיבחן בהתאם לנסיבות ולאופי המסמך.
24/10/2013 10:43
שלום
לפני כמה חודשים קרה מקרה בעבודה שבגללו המעסיק (לא הישיר) שלי רצה לפטר אותי.

בגלל שהתהליך הוא ארוך ומסובך אני כבר כמה חודשים יושב בבית בגלל שהוא אינו מעוניין שאעבוד אצלו אך עדיין משלם לי את המשכורת החודשית.

עקב כל מה שקרה באותו הזמן בעבודה חלה הדרדרות במצבי הבריאותי (כאבים בחזה, קוצר נשימה וכדומה).
עכשיו המעסיק ביקש את המסמכים הרפואיים של כל הפרוצדורות שעברתי מהיום שהוחלט שאני לא אעבוד יותר (ועברתי הרבה).

האם אני מחויב לתת לו את המסמכים הללו? מאיזו סיבה הם יכולים לבקש את המסמכים הללו?
תודה מראש על התשובה
24/10/2013 10:50
שלום,

ראשית נדגיש כי מצבך הרפואי הוא עניינך הפרטי. עם זאת בכדי שמעסיק יוכל לשלם לך עבור הימים בהם לא עבדת יש לתת גושפנקא לאותם ימים ואישור מהרופא הוא בהחלט אינדיקציה לכך. שאלת המסמכים הרפואיים אותם עליך לתת למעסיק תיבחן בהתאם לנסיבות ולאופי המסמך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: דיווח על מצב רפואי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ