פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: עובד קבלן בלי תנאי בסיס - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: עובד קבלן בלי תנאי בסיס - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/10/2013 11:03
בענף השמירה הנך זכאי לתוספת ענפית מעבר לשכר מינימום ובוודאי שהנך זכאי לגמול עבור עבודתך בשעות נוספות.
כמו כן, על מנת לשלול לך את פיצויי הפיטורים על המעסיק להוכיח את טענות הגניבה בבית הדין וגם אם יוכיח לעיתים בית הדין לא שולל את הפיצויים באופן מלא.
מוטב כי תפנה למשרדנו לייעוץ פרטני.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
13/10/2013 10:34
הנני עובד קבלן שהמעסיק פיטר אותי ללא כל פיצוי בטענות שונות שקריות. עבדתי בכמה אתרי בניה בתפקיד שמירה, כל פע המעסיק היה שולח אותי לאתר אחר במשך שנתיים וחצי של עבודה. הייתי מרוויח שכר מינימום ועובד 12-13 שעות ביום בלי חישוב של שעות נוספות. בתחילת החודש לא הכניסו אותי למשמרות והודיעו לי שאני מפוטר בגלל שהיתה גניבה מאחד האתרי בניה שהייתי עובד בהם. כמובן שאין לי שום קשר לגניבה ובתאריך של הגניבה לא עבדתי שם בכלל. מנהל העבודה אמר שאני קשור לגניבה ואם אני לא רוצה להסתבך כדאי לי ללכת הביתה ולא לעשות בלאגן...

לא משלמים לי פיצויים ואת כל הזכויות שמגיעות לי לפי החוק! מה אני עושה במצב הזה?
13/10/2013 10:36
שלום,

מהפניה שלך ניכר כי תנאיך הסוציאליים נפגעו בצורה בוטה. אנא פנה לייצוג משפטי - משרדנו עומד לרשותך.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
13/10/2013 11:03
בענף השמירה הנך זכאי לתוספת ענפית מעבר לשכר מינימום ובוודאי שהנך זכאי לגמול עבור עבודתך בשעות נוספות.
כמו כן, על מנת לשלול לך את פיצויי הפיטורים על המעסיק להוכיח את טענות הגניבה בבית הדין וגם אם יוכיח לעיתים בית הדין לא שולל את הפיצויים באופן מלא.
מוטב כי תפנה למשרדנו לייעוץ פרטני.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: עובד קבלן בלי תנאי בסיס - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ