פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פוטרתי כי אני מחפש עבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פוטרתי כי אני מחפש עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/10/2013 23:29
אם עדיין לא הודעת על התפטרות והמעסיק יחליט להקדים ולפטר אותך אז תהיה זכאי לדמי הודעה מוקדמת ופיצויי פיטורים.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il
06/10/2013 19:02
שלום וערב טוב לעורכי הדין,

בעל הבית שלי דרש ממני שאעבוד יותר באותו השכר ובנוסף כמות העבודה שלי בשנה האחרונה יותר מהוכפלה. השכר לעומת זאת לא זז ולא השתנה למרות שביקשתי תוספת שכר לאור העומס בעבודה.

אמרתי לבעל הבית שלי שאני התחלתי בתהליכי חיפוש עבודה אחרת בגלל העומס ואי הרצון שלו לשלם יותר כסף... הוא אמר שאם כך אני מפוטר.

הוא ביקש שאחתום על מסמך שבו אני מוותר על הכל ולא הסכמתי כמובן. במסמך שהוא נתן לי אפילו לא היה כתוב שאני מפוטר אלה מפסיק לעבוד בחברה.

החזרתי לו הבוקר את המסמך שנתן לי וביקשתי ממנו לתקן את תוכן המכתב על מנת שישקף את המציאות ואת העובדה שהוא מפטר אותי. הוא אמר שיש עוד זמן והוא יתקן... עכשיו אני מחכה.

בזמן הזה אשמ לדעת מהן הזכויות שלי, שכן אני עובד בחברה מאד פברואר 2010 ברציפות עד היום. תודה על העזרה
06/10/2013 23:29
אם עדיין לא הודעת על התפטרות והמעסיק יחליט להקדים ולפטר אותך אז תהיה זכאי לדמי הודעה מוקדמת ופיצויי פיטורים.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פוטרתי כי אני מחפש עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ