פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: יעוץ לגבי הזכויות שלי בעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: יעוץ לגבי הזכויות שלי בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/09/2013 12:43
שלם אביב,

1. נסיעות מגיע לך החזר עבור נסיעות בפועל(עד 25.20 ש"ח ליום) או חודשי חופשי לפי הזול ביניהם.
2. בעת ניצול ימי חופשה מגיע לך תשלום לפי שכר הרגיל שלך.
3. מיום רביעי ואילך משלמים 100%.
4. חגים 150%
17/09/2013 12:35
שלום רב, שמי אביב, אני עובדת שכירה במשרד לתכנון מטבחים באזור רחובות. יש לי מספר שאלות לגבי הזכויות שלי כעובדת במסגרת משרה מלאה (5 ימים בשבוע - 9 שעות כל יום).

א. מקום העבודה ממוקדם ברחובות, ואני מגיעה כול יום מאשדוד עם רכב. הייתי רוצה לדעת מה התשלום שמגיע לי עבור נסיעות - לפי בדיקה שלי אני צריכה לקחת ביום 3/4 אוטובוסים.

ב. לגבי ימי חופשה, האם עלי לקבל עבורם תשלום?

ג. ימי מחלה - הבנתי שלא משלמים על היום הראשון בתקופת המחלה, ומה לגבי היום האחרון?

ד. שעות נוספות - אם אני עובדת שעות נוספות- ז"א 10 דקות רבע שעה כול יום - בסוף החודש זה מצבר למספר שעות - האם מגיע לי לקבל תשלום שונה על השעות הלו?

ה. בערבי חג - כמו ערב סוכות המתקרב מגיע לי שכר גבוה מהרגיל?

ו. הובטח לי שאחרי 3 חודשים אני עוברת מתשלום לפי שעה לשכר גלובלי - התחלה העבודה שלי היה בסוף מאי, יוני, יולי אוגוסט הייתי בטיול וחזרתי לעבוד עכשיו בספטמבר - האם מגיע לי לקבל שכר גלובלי מהתלוש הקרוב?

טוב, כמו שאתם רואים אין לי יותר מידי ידע לגבי הזכויות שלי לכן אשמח מאד ליעוץ. בברכה, אביב
17/09/2013 12:43
שלם אביב,

1. נסיעות מגיע לך החזר עבור נסיעות בפועל(עד 25.20 ש"ח ליום) או חודשי חופשי לפי הזול ביניהם.
2. בעת ניצול ימי חופשה מגיע לך תשלום לפי שכר הרגיל שלך.
3. מיום רביעי ואילך משלמים 100%.
4. חגים 150%

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: יעוץ לגבי הזכויות שלי בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ