פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: עבירות פליליות של מעביד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: עבירות פליליות של מעביד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/09/2013 15:18
הנך רשאי לפנות לבית הדין לעבודה.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
10/09/2013 15:13
שלום שמי דור ואני עובד בתחנת דלק כעבודה מועדפת אחרי צבא.
אני ושאר 6 העובדים מעוניינים להגיש תלונה על המנהל משום שהוא מקלל אותנו צועק עלינו ומשפיל אותנו מול עובדים אחרים ומול לקוחות, דורש להשלים חוסרים של עשרות שקלים בקופה ולוקח את הכסף הזה לכיס, עובד כנגד ההוראות של החברה ומסכן את הביטחון שלנו כשאנו עובדים בשעות הלילה, מאיים בפיטורים בסגנון "חכה חכה מה יהיה לך אחרי החגים" מסכסך בין עובדים ומראה אסאמאסים אישיים של עובדים אחרים ושיחות שניהלו איתו בפרטיות לעובדים אחרים והרשימה עוד ארוכה.
כשאחד העובדים התקשר לממונה עליו וביקש להיפגש לשיחה יום למוחורת העובד פוטר בפתאומיות.
מה עלי לעשות האם להמשיך ולסבול את אותם ההשפלות והגנבות ולשתוק או לפנות לעורך דין? כולם אומרים לי לשתוק כי זה מה יש אבל אני מעוניין בחוות דעת מקצועית האם יש לי פה סיכוי לשנות משהו או שבאמת זה מה יש ועלי להמשיך כל עוד אני יכול עד שהוא יפטר גם אותי?
אשמח לתשובה.
10/09/2013 15:18
הנך רשאי לפנות לבית הדין לעבודה.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
10/09/2013 15:22
כולם רשאים לפנות לבית דין לעבודה השאלה עד כמה זה ריאלי ואם יש "קייס" זה לא רק אני בינתיים אנחנו 3 עובדים שמוכנים לקחת עורך דין ולהגיש תביעה אבל זה יעזור במשהו או שכולנו נאבד את המקום עבודה שלנו ונזרוק כסף לפח זאת השאלה שלי
10/09/2013 15:58
שלום,

ראשית עליך לעשות הפרדה בין הרצון שלך לגמול למעסיק על מעשיו לבין הרצון לא לאבד את הזכויות הסוציאליות שלך.

אם רצונך לגמול למעסיק הייתי ממליץ לך לפנות בכתב לממונים מעליו.
אם רצונך לתבוע את הזכויות הסוציאליות שנפגעו, אתה מוזמן לפנות לבית הדין ולהגיש תביעה בשמך כנגד המעסיק.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: עבירות פליליות של מעביד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ