פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא האם יש חובה להעביר העתקים? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
האם יש חובה להעביר העתקים? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/09/2013 19:52
שאלה לי לפני שאני נכנס למחלמה...

המעסיק מסר לי במהלך תקופת עבודתי תלושי שכר ודוחות נוכחות באופן שוטף בכל חודש. רק מה, כמו כל רווק תל אביבי מצוי, הכל נעלם בבאלגן ובמעבירי דירה לפני כמה שבעות פוטרתי בקול תרועה. עכשיו אני בכאסח עם המעסיק ושוקל להגיש תביעה משפטית כמה וכמה נקודות (טרם פניתי אל עורך דין). התקשרתי למעסי קובקשתי לקבל העתקים של תלושי שכר ודוחות נוכחות. המעסיק אמר שהכל ניתן לי בזמן ושאני לא אקבל מהחברה עוד כלום. רציתי לדעת מכם האם חלה על המעביד חובה להעביר לידי העתקים מהמסמכים הנ"ל למרות הכל או שהוא יכול לצפצף עלי?
01/09/2013 21:08
באם הועברו לידיך המסמכים שאז אין חובה להעביר בחוזר או לשמור לך על מסמכים. בכל מקרה, לא מומלץ לריב בנושא עם המעסיק. באפשרותך לפנות לייעוץ וייצוג משפטי כאשר למייצג יהיה את הכח והאפשרות במידת הצורך לקבל את המסמכים הרלוונטיים. משרדנו עומד לרשותך.

עו"ד אריק שלו
03-561093;02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: האם יש חובה להעביר העתקים? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ