פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פיטורים בלי הודעה מוקדמת וללא פיצויים! - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פיטורים בלי הודעה מוקדמת וללא פיצויים! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
28/08/2013 19:58
מומלץ לפנות לייעוץ וייצוג משפטי כנגד המעסיק. משרדנו עומד לרשותך.

עו"ד אריק שלו
03-5610934;02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
28/08/2013 19:26
שלום, שמי דינה ובשנה וארבעה חודשים האחרונים עבדתי כמנהלת משרד + מנהלת שרות לקוחות + מנהלת משלוחים + טיפול בקבלות וחשבוניות של לקוחות וספקים + התכתבויות טלפוניות ואימיילים עם ספקי חו"ל + אחראית מלאי מחסנים ועוד ועוד...

המדובר על חברה המייבאת רהיטי עור מאיטליה שכללה עד כה שני סניפים (אינני צריכה להסביר את לחץ העבודה בו הייתי שרויה) פוטרתי בתאריך 21.7.13 ע"י הבעלים ללא שימוע וללא הודעה מוקדמת לפי חוק, מהרגע להרגע (סבלתי מהתעללות ממנה, הן בצעקות והן בהאשמות שווא, הרגשתי מושפלת אך עצמתי עין כי קרן הינה בתה של חברתי הטובה).

כרגע עדיין לא שולמה לי המשכורת עבור חודש יולי שלא לדבר על פיצויים וגמר חשבון כולל זכויות מלאות, למרות בקשות חוזרות ונישנות שלי לסיים את העניין, בקשות שלא קיבלתי התייחסות בכלל, כגון הבטחות שלא קוימו שתחזור אליי ואי מענה למיסרונים ששלחתי.

הבוקר יצרתי קשר עם שותפה של בעלת העסק, ע. (אחיה של המנהלת שפיטרה אותי) ונאמר לי כי לא ישולמו לי השבועיים או כל זמן אחר שחייבים לשלם לי על פיטורים מהרגע להרגע, ללא שימוע או הודעה מוקדמת. מה עליי לעשות במקרה כזה?? תודה מראש על עזרתכם! אני רותחת מעצבים.
28/08/2013 19:58
מומלץ לפנות לייעוץ וייצוג משפטי כנגד המעסיק. משרדנו עומד לרשותך.

עו"ד אריק שלו
03-5610934;02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פיטורים בלי הודעה מוקדמת וללא פיצויים! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ