פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: צריך את עזרתכם! - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: צריך את עזרתכם! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/08/2013 12:57
יכול שהתקיימו יחסי עובד מעביד. מומלץ לפנות לייעוץ וייצוג משפטי במידת הצורך. משרדנו עומד לרשותך.
עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
08/08/2013 12:29
שלום, ביוני 2010 חתמתי חוזה עם חברת הנדסה למתן שירותי פיקוח וניהול בפרויקט מסויים במרכז הארץ.

התגמול היה תמורת חשבונית כל 15 לחודש ולא כשכיר ביולי 2013 המזמין של הפרויקט סילק את החברה הנ"ל מהפרוייקט ומצד שני אותה חברה שאני חתום מולם לא הסכימו שאמשיך את שירותיי עם המזמין ישירות למרות בקשות נשנות (בכדי לא להעביר את הידע שלי אליהם) ואף החתימו אותי מראש ברגע שראו לאן הרוחות נושבות על מסמך שאסור לי לתת שירות לאף גוף אחר עבור אותו פרויקט ספיציפי!!!

אני נותרתי ללא פרנסה במשך חודשים כי הם לא מצאו לי תחליף וגם עד היום הזה לא קיבלתי מכתב סיום התקשרות. רק לאחרונה מצאתי פרויקט אחר למשרה חלקית בחברת פיקוח היום מאחר ונקלעתי לקשיים כספיים וחזרה ברמת החיים ואי עמידה בהתחייבויות שהיו לי אני פונה לעזרה משפטית, האם יש לי עילה לתבוע אותם למרות שהחוזה הוא כעצמאי ולא שכיר?

מצד שני כל החשבוניות שהוצאתי מאז שחתמתי איתם אך ורק עבור אותו פרויקט ולא ביצעתי אף עבודה נוספת, להבנתי הייתי כמו שכיר ושיטת התשלום בחשבונית. יש לציין שנסעתי כל יום מכרמיאל עד לת"א כולל ימי שישי (כמובן על חשבוני כעצמאי) נא עזרתכם הדחופה. בכבוד רב אינג' שאדי
יכול שהתקיימו יחסי עובד מעביד. מומלץ לפנות לייעוץ וייצוג משפטי במידת הצורך. משרדנו עומד לרשותך.
עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
על פניו מתיאור המקרה קיימים סיכויים טובים להוכחת קיומם של יחסי עבוד מעביד על כל המשמעויות הנובעות מכך.
עם זאת, מומלץ לפנות ליעוץ פרטני להערכת המקרה לעומק.
משרדנו עומד לרשותך.

ארז כהן, עו"ד
ארז כהן ושות' – משרד עורכי דין
077-3447995, 050-7738441
office@erezlaw.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: צריך את עזרתכם! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ