פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: לא נותנים לי זכויות בעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: לא נותנים לי זכויות בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/07/2013 12:25
באפשרותך לפנות במכתב מסודר הדורש לקבל את הכל הזכויות. באם לא ישלמו את הזכויות תוכלי לשקול להתפטר בדין מפוטר בשל הנסיבות.. מומלץ במקרה כאמור לפנות לייצוג משפטי. משרדנו עומד לרשותך לפרטים נוספים במייל ובטלפון.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il
18/07/2013 12:12
שלום רב אני עובדת כ 3 שנים וחודשיים בשכר 24.70 ש"ח עם תלושי משכורת. ביום ראשון החודש לא יוכלתי לבוא לעבודה כי הייתי חולה ויש לי אישור מחלה מהרופא שלי אחרי יומיים מחופש המחלה התקשרו אליי מהעבודה ואמרו שאני בחופש 15 יום.

שאלתי אותם למה אמרו שבגלל שאני נעדרתי ואמרתי שאני בחופש מחלה אחרי סיום 15 יום חזרתי ל עבודה כבר בעבודה שלי לא נותנים את הזכויות שלנו כעובדים כמו חופשה שנתית חגים, אבל, חופש מחלה, תוספת על שעות נוספות וכו' בכלל לא נותנים לנו זכויותינו כעובדים אני כעובדת כמעט 3 שנים בכלל לא ידעתי את הזכויות שמגיעות לי.

אני היום מבקשת מהם שיתנו לי רק לעבוד 4 ימים בשבוע והם מסרבים לתת לי אבל בשנה שעברה נתנו לי... האם זה נקרא הרעה בתנאי עבודה? כבר נמאס לי מהעבודה כי אין יחס עובד מעביד ואין זכויות לעובדים כמו שצריך והחלטתי להתפטר מהעבודה ולתת למעביד 15 יום הודעה מוקדמת.

האם אני מקבלת את כל הזכויות שלי?? אני מבקשת שתתנו לי הסבר מה לעשות ומה מגיע לי מהזכויות תודה המשך יום טוב
18/07/2013 12:25
באפשרותך לפנות במכתב מסודר הדורש לקבל את הכל הזכויות. באם לא ישלמו את הזכויות תוכלי לשקול להתפטר בדין מפוטר בשל הנסיבות.. מומלץ במקרה כאמור לפנות לייצוג משפטי. משרדנו עומד לרשותך לפרטים נוספים במייל ובטלפון.

עו"ד אריק שלו
03-5610934; 02-5944000
arik.shalev@law-shalev.co.il

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: לא נותנים לי זכויות בעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ