ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/07/2013 12:40
מירית 05/07/2013 12:40
שלום רב וצהריים טובים,

ארצה להתייעץ בשני נושאים:

1. הנני סטודנטית שהייתה מועסקת דרך אוניברסיטת בן גוריון בתפקיד מנהלתי במשך שנתיים. התפקיד היה לפי שעות והייתי עובדת 2-8 שעות בשבוע. בתקופת בחינות התחשבו בי ולא הגעתי לעבודה כלל. בכלל שעות העבודה היו לא יציבות ותליות בזמן הפנוי שלי בין שיעורים וכד'.

באוקטובר 2012 החל פרויקט הגמר שלי כסטונטית ולאור המאמצים הרבים לא יכולתי להגיע לעבודה. לאחר מספר שבועות קיבלתי מכתב בו היה כתוב: "בהמשך להודעת הממונה עליך מיום 22.11.2012 קיבלנו את התפטרותך מאוניברסיטת בן גוריון בנגב, בתוקף מ 23.9.2012" לא הגשתי מכתב התפטרות כלל !

אומנם לא הגעתי לעבודה בגלל אילוצים קודמים (מבחינתי לימודים קודמים לכל והמעסיקה שלי ידעה זאת, כפי שהבינה את שאיני עובדת במהלך בחינות). האם מותר מבחינת החוק לטעון כי התפטרתי למרות שפוטרתי? מה לגבי זכויותי בנידון?

2. שאלה שניה בנוגע לאותה משרה. במהלך עבודתי קיבלתי מכתב לגבי פנסיה. בו נטען כי החוק מחייב מעביד להקים קרן פנסיה לעובד ולכן במידה ולא אבקש אחרת יוקם לי קרן פנסיה דרך חברה מסויימת שהאוניברסיטה בחרה. לאחר 'פיטורי' בדקתי וגילתי שהדבר לא בוצע כלל . להזכיר עבדתי באוניברסיטה במשך למעלה משנתיים. מה ניתן לעשות? אשמח לתשובתכם

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: אוניברסיטת בן גוריון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה