ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/09/2018 13:23
ליזה 25/09/2018 13:23
אני מחפשת עורך דין כריש, חזק ואמיץ שירסק את המעסיק הקודם שלי. אני רוצה לתבוע את המעסיק הקודם שניכה לי מהתלוש פנסיה וקרן השתלמות כל חודש ולא ראיתי את הכסף עד עצם היום הזה. זה היה בשנת 2013.

ניסיתי לדבר איתם עשרות פעמים וכשלא התייחסו אליי שוב שוב (יש לי מיילים שמוכיחים את ניסיונותיי) ואמרתי שאתבע, המנהלת משאבי אנוש של המקום איימה (יש לי הוכחה במייל) שהיא מכירה את הבעלים של מקום העבודה הנוכחי ושהיא תלכלך עליי ותגרום להם לפטר אותי.

כך היא עשתה (יש לי הוכחה מוקלטת. לא יודעת אם זה קביל בבית משפט...רק מציינת עובדה) סיפרה עליי סיפורי אימה. הבוס שלי בחר לא להאמין, אך ביקש ממני לא לתבוע אותה כי היא כמו משפחה בשבילו. ביקש שאכבד אותו ולא אתבע אותה. ומתוך כבוד לבקשתו-עזבתי את העניין.

היום אני כבר לא עובדת שם , ואני רוצה בכל הכח לקבל את מה שמגיע לי!

יש לי תלושים שמראים על הניכויים ויש לי דוחות מסלקה מחברות הביטוח שהכסף לא קיים.

אני יודעת שהכסף לא קיים כי אני בעצמי עבדתי במחלקת הכספים שם והייתי עדה לברדק שהולך שם עם הפנסיה.
הם לא העבירו לרוב העובדים... לא רק לי.

יש דרך לקבל את הכסף שלי למרות שזה היה ב2013?

תודה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מחפשת עורך דין כריש בדיני עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה