ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/05/2018 16:57
ויקטור 05/05/2018 16:57
שלום רב,

אני עובד בעבודה שלי כבר 8 שנים. ב 5 שנים האחרונות בתפקיד המנהל.
הסיפור שלי מתחיל בחודש אוקטובר 2017 אז הגיעו שמועות ( אין ראיית והוכחות ) למנהל שלי שעישנתי סיגריה אלקטרונית במקום האסור ביחד עם עוד מנהלים כולל סגנו. רק אני זומנתי לשיחה שבסופה החליט המנהל שלי להטיל עלי עונש של השעיה מתפקיד המנהל לחצי השנה. במהלך חצי השנה תיפקדתי בתפקיד לא ניהולי זוטר כאשר העובדים שפעם היו תחת סמכותי נהיו המנהלים שלי. שכר השעתי נשאר כמו של מנהל אל לא קיבלתי תוספות אחרות שהגיעו לי פעם בתור מנהל. לאחר חצי שנה של ריצוי העונש חזרתי לתפקיד המנהל. כעבור 3 חודשים אחד הלקוחות רשם עלי תלונה ובלי בירור מעמיק שוב זומנתי לשיחה ושוב אותו מנהל הטיל עלי עונש של השעיה מתפקיד רק הפעם לשנה! האם כל ההליך הזה תקין? האם מותר למעביד להיות גם חוקר גם שופט וגם תליין? ומה עליי לעשות ? אציין שבחוזה הקיבוצי המיוחד שלנו אין כל התייחסות לעבירות וענישה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: ענישת עובדים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה