ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/04/2018 08:30
אפי 08/04/2018 08:30
אהלן

לפני שבוע התפטרתי אחרי מספר חודשי עבודה. בחוזה היה כתוב שאני צריך לתת התראה של 30 יום. במכתב התפטרות (במייל, כל התקשורת הייתה במייל) ציינתי את התאריך+30 יום כיום אחרון לעבודה.

המעסיק ענה לי באותו רגע שאני יכול ללכת הביתה ולא לבוא יותר. בתגובה (מחשש שמבחינתו יום כתיבת המייל הוא היום האחרון לתשלום) שאלתי אותו עד מתי אני נחשב עובד שלו ומקבל משכורת, ענה לי ״בוא נסכם על שבועיים״. עניתי לו אוקי.

לאחר מכן קראתי קצת באינטרנט וגם סיפרתי לחברים וכו, וכולם אמרו שלפי החוק הוא צריך לשלם לי על כל החודש ולא רק על שבועיים והוא ניצל את חוסר הידע שלי בנושא.
האם אני יכול לבקש/לדרוש תשלום מלא על כל החודש ולא רק על שבועיים?

ושאלת המשך,
למעסיק יש מספר סניפים בארץ. האם הוא יכול בתגובה להגיד לי ״טוב אני משלם לך עד סוף החודש אבל תבוא כל יום לסניף שנמצא בקרית שמונה (נגיד ואני גר באילת ואין לי הכשרה לתחום העיסוק בסניף המרוחק)״?

(לא יודע אם זה עבר בטקסט אבל היחסים ביני לבין המעסיק גרועים, אבל אני ממש לא מחפש ״לדפוק״ אותו אלא לקבל את המגיע לי ולא ״להדפק״ על ידו)

תודה רבה ושבוע טוב

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: תשלום הודעה מראש - פורום זכויות העובד ודיני עבודה