ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/01/2018 11:10
אמיר 30/01/2018 11:10
שלום רב
שמי אמיר ואני עובד בנהגות..בחודש אוקטובר 2017 החלפתי עבודה ועבדתי בחברת הובלות אצל חסן עות'מאן ובניו .. התחלתי את העבודה בעשירי לאוקטובר .. בהתחלה הכל היה נראה טוב אשר עבדתי על משאית מעל עם מנוף .. אחרי שבועיים התחלתי להרביץ שעות אפילו מעבר למה שהחוק מרשה .. עבדתי ביום יותר מ16 17 שעות .. פניתי לסדרות ואמרתי שזה לא מתאים לי ואנינני מוכן לאבד את הרישיון שממנו אני מתפרנס ומועיל משפחתי .. כמובן כל הזמן קיבלתי אותה תשובה שיש לחץ ויש ימים עמוסים ואין מה לעשות .. בסופו של דבר החלטתי לפרוש כי ממש הגעתי למצב שזה לא מתאים לי ואני בקושי רואה את הבית ואת הילדים .. הודעתי לבעל העסק ויום למחרת החזרתי את המשאית והתפטרתי אחרי 20 יום של עבודה..
עכשיו בעשירי לנובמבר הייתי אמור לקבל משכורת נורמלית עבור הימים והשעות הארוכות שעבדתי שזה לפחות 7000אלפים שקל .. אבל להפתעתי לא קיבלתי יותר מ4000 שקל ... כמובן התעצבנתי ומאז אני מתקשר ומבקש שיזכו אותי בהפרש אשר מגיע לי ולא מעבר .. אבל לצערי הרב עד היום הם דוחים אותי ומשקרים לי בפרצוף וסתם מטאטאים אותי ולא קיבלתי גרוש ...
שאלתי היא האם אני יכול לתבוע אותם על מנת לקבל מה שמגיע לי .. חשוב לציין שיש לי הודעות ושיחות מוקלטות וגם כן הטכנוגרפים של המשאית ?!
אודה אם תענו לי בהקדם האפשרי..
בכבוד רב
אמיר

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: אי תשלום עבור ימי עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה