ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/01/2018 18:12
שרי 07/01/2018 18:12
לפני כשנה וחצי פנה אלי המנהל שלי וביקש שאתמוך במחלקה לשיווק טלפוני עד לחזרת הקולגה מחופשה בחו"ל. במשך תקופה זו בו מילאתי את מקומה "דחפו" אותי להמשיך בתפקיד יחד איתה ומנו בפני את כל הסיבות הטובות למה כדאי.
נענית בחיוב לבקשה ולוותר על עבודתי כמשווקת שטח. הנסיון לא עלה יפה וביקשתי לחזור לתפקידי הקודם או לקבל הצעה אחרת, קיבלתי תשובה כי אין תקן לתפקיד המבוקש בו בזמן ששבועיים מאוחר יותר התקבלו 2 לתפקיד.
חזרתי שוב למנהל בנסיון חוזר לבקש את אותו תפקיד או לחזור לשטח. התשובה שקיבלתי היתה: "אין תקן", עניתי: זה מה שנאמר לי בפגישה הקודמת ובכל זאת קיבלתם 2 עובדים. התגובה היתה שונה הפעם: "אינך מתאימה", "מעסיקים התלוננו עלייך" כששאלתי מי המעסיקים שהתלוננו (הרי לא יתכן שגורם חיצוני בין אם לקוח ובין אם מעסיק יתלוננו, זה לא יגיע לשימוע בפני העובד) נמסר לי, זה לא חשוב.
מאז אני בתחושה של חוסר שייכות, התעמרות מצד המנהלת שלי שאגב במשך שנה הוחלפו 2 מנהלים שאני תחת חסותם. ניסו פשוט להיפטר ממני כמשווקת שטח ולהכניס אותי לשיווק טלפוני בו אני מוצאת עצמי כל היום בשיחות טלפון בלתי פוסקות, חוסר סיפוק, עבודה תחת לחץ בלתי פוסק וטיפול בלקוחות שרובם בעלי שכר נמוך, מה שמתגמל פחות ממה שביצעתי בשטח ועוד מכירות נלוות שניתן היה לעשותן קודם והיום פחות בהרבה.
כיום שינה המקום את שמו ממחלקה לשיווק טלפוני למוקד מצטרפים חדשים, שהצטרפותם היא דיגיטלית ומבוצעת על ידי נציגים ללא רשיון פנסיוני, פועל יוצא המכירות שנרשמו עד אז (עד לפני 3 חודשים לערך) על שמי כתוצאה מהעברת התמחות למשווקים פנסיונים עתידיים, כיום זה לא קיים.

אוסיף, כי לא חתמתי על שינוי בתפקיד מאז התבקשתי למלא את מקומה של הקולגה לפני כשנה וחצי.

אודה לקבלת המלצתכם לענין זכויותי .
תודה
שרי
050-7547508

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: שינויים באופי העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה