ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/11/2017 15:43
דר 12/11/2017 15:43
1. החברה שעבדתי בה (בנמל התעופה) חייבה אותי לרשום במקומם את שעות העבודה שלי על נייר וקיבלתי מייל מהם שאם לא אעביר את שעות העבודה המשכורת לא תכנס בזמן. זה חוקי? הרי הם מחוייבים לרשום גם כן את שעות העבודה שלי ומין הסתם הם יודעים מתי הייתי במשמרות וכמה זמן כי הם היו מוציאים לי אישורים ביטחוניים יומיים לעבודה.
2.הגעתי למשמרת והלכתי כרגיל לדוכן ניפוק הרישיונות ושם אמרו לי שהחברה לא הוציאה לי אישור יומי לאותו היום, התקשרתי לאחראית משמרת והיא אמרה לי לחכות 3 שעות עד שהם יפתחו. אמרתי לה שאני לא מרגישה טוב ושאני לא מתכוונת לעמוד במשך 3 שעות. אחר כך פניתי אליה שוב והיא הראתה לי שהם כתבו את הפרטים שלי על תעודת זהות של מישהו אחר. (יש לי הוכחה)

פניתי למנהלת משאבי אנוש וביקשתי את הכסף על יום העבודה הזה (הרי אני זו שהפסידה כסף באשמתם) והיא לא מוכנה לשלם לי לא על היום הזה ולא על הנסיעות
מה לעשות??

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: התייעצות בכמה נושאים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה