ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
09/11/2017 14:20
צחי 09/11/2017 14:20
הודעתי ב-15/10 לחודש למקום העבודה הקודם שלי שאני מתפטר בסוף החודש ושלחתי שיבוץ עבודה לשבוע הבא. בתגובה הבעלים שלח לי אישור. לאחר יומיים שלחתי לו הודעה ושאלתי מה השיבוץ שלי לשבוע הקרוב והוא אמר שבגלל שאמרתי שלא בא לי לעבוד אצלם אז יש להם כבר עובדים חדשים.

תבעתי אותם על כך וצירפתי צילום מסך של השיחה בפלאפון עם ההתפטרות והבקשה שלי לשיבוץ המשמרות.
בכתב ההגנה הם טוענים שאני לא הודעתי מראש על ההתפטרות אלא הודעתי להם באותו הרגע שאני מתפטר ולא מתכוון להגיע יותר ועוד בחוצפה שלי אני ביקשתי שבוע אחר כך שיבוץ משמרות (כשבצילום המסך רואים בבירור שההודעה על ההתפטרות ושיבוץ המשמרות והאישור היו אחת אחרי השנייה בהבדל של דקות).

הם טוענים שאני משקר ואומרים שבכתב התביעה אני מודה שאני התפטרתי ללא הודעה מוקדמת ובכללי מה שהם עושים בכל כתב התביעה הוא לשקר ללא הוכחה כשבכתב התביעה אני צירפתי את ההוכחה שלי - צילום המסך.

אז אני אמור להגיע למשפט להראות את ההוכחה שלי בפני השופט ולהגיד שהנתבע משקר וזהו?

אין לי בכלל ניסיון משפטי וכל הענין שהוא משקר בכתב התביעה בצורה כל כך בוטה והזויה נראית לי מגוחכת לגמריי.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: צריך ייעוץ שלכם - פורום זכויות העובד ודיני עבודה