ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/04/2017 20:58
טל 11/04/2017 20:58
שלום. אני טל, בת 21.

התחלתי עבודה מועדפת בתחנת דלק, ועשיתי 45 שעות התלמדות. ביום הראשון שלי תדלקתי לנהג שברח מבלי לשלם על תדלוק בסך 220 שקלים. המנהלים רוצים שאשלם על כך מכיסי הפרטי. שאלתי אותם אם הם יורידו לי את זה מהמשכורת, והם אמרו שהם לא יכולים להוריד מהמשכורת, אני צריכה לשלם להם. כמובן שיש מצלמות. אני לא מרוצה מהמקום ואני חושבת שהוא מתנהל בצורה לא חוקית בעליל. דיברתי עם המנהלים בנוגע להתפטרות, והם אמרו שאם אני מתפטרת הם לא ישלמו לי על שעות ההתלמדות.

לפני הכניסה לעבודה נתנו לי לחתום על חוזה שאורכו 20 עמודים. התייעצתי עם סגן המנהל שהיה אתי בחדר. הוא בגיל שלי, עבד בתחנת דלק במשך שלוש שנים, חשבתי שאוכל לסמוך על המילה שלו. הוא אמר שזה חוזה סטנדרטי בלבד, אז קראתי ברפרוף, וחתמתי. וזו הייתה טעות גדולה.

לפי החוזה אם אני לא עובדת שלושה חודשים לפחות הם לא משלמים לי על התלמדויות בכלל, ובמקרה של גניבות במשמרת שלי אני משלמת על כך מכספי (כאמור, הם אמרו לי שאסור להם להוריד לי את זה מהמשכורת).
אפשר בבקשה ייעוץ? אני לא יודעת מה אפשר לעשות נגד.

תודה וחג שמח

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: ייעוץ - עבודה מועדפת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה