ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/10/2016 16:20
שחר 30/10/2016 16:20
בסוף אוגוסט התחלתי עבודה חדשה. לאחר כחודשיים, מיד לאחר החגים (לפני שבוע וחצי בערך) מקום העבודה עבר למשרד חדש (מתל אביב לפתח תקווה) למקום פחות נגיש מבחינת תחבורה ציבורית.

בשבוע וחצי הזה, זמן ההגעה שלי הפך משעה ורבע לכל היותר, לשעתיים ולפעמים גם שעתיים וחצי, מאחר שלוח הזמנים של התחבורה (שכעת כולל החלפת רכבת ואוטובוס) גורם לי בכל יום לפספס את האוטובוס המקשר, אם בגלל חוסר סדר ואם בגלל איחורים (למשל, היום איחרה הרכבת מתל אביב אוניברסיטה לפתח תקווה ב16 דקות).

קל וחומר שלצד העובדה שהדבר פוגע בי מבחינת שעות וגורם לי להפחתה בשכרי, ולעובדה שאמון המעסיק נפגע, וגורם למתחים ואולי גם מונע אפשרויות קידום בעתיד, הדבר גם מתסכל ומכניס אותי ללחץ אישי.

השאלה היא כזו - האם בשל הנסיבות אני יכולה להיות זכאית להתפטר בדין מפוטרת על מנת לחפש עבודה בה לא תהיה לי בעיה מבחינת ההגעה, ובינתיים לקבל דמי אבטלה ואולי גם פיצויים?

אולי חשוב לציין, לפני שהתחלתי את העבודה הזו, חתמתי לראשונה בחיי על אבטלה במשך שלושה שבועות.

תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לענות

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: יעוץ לגבי דיני עבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה