ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
שאלה 18/08/2016
18/08/2016 07:58
איבי בכר סטמקר 18/08/2016 07:58
לקראת סוף ההריון רופאת הנשים שלי ראתה לנכון שאשאר בבית בשמירת הריון ונתנה לי 30 ימי מחלה שבמידה ולא הייתי יולדת הייתי פונה לאחר מכן לביטוח לאומי בשעה טובה ילדתי ב27/1 ( האישור מחלה היה מה15/1) בקיסרי חירום
לפני שיצאתי לשמירת הריון בדקתי עם ביטוח החברה והם אמרו שלאישהבהריון יש זכות של 30 ימי מחלה במידה ומדובר בשמירת הריון וחייב שפתק המחלה יהיה מרופאת נשים
וכך היה
לדאבוני בגלל שילדתי מוקדם מהצפוי ( שבגלל כל הסיכון הזה יצאתי לשמירה מלכתחילה , מקום עבודתי שילם לי רק על יום אחד כי זה מה שנשאר בצבירה שלי למרות שמתוך ימי המחלה שהרופאת נשים נתנה לי לא הייתי 12 יום שלאחריהם ילדתי מוקדם מאוד מהצפוי

מה לעשות ?

שאלה נוספת , במהלך ההריון היתה לי שפעת והרופאה נתנה לי חמישה ימיםבהתחלה ואמרה לי אם תמשיכי להיות חולה תעדכני אותי מתי את חוזרת לעבודה כי אין לך למה לבוא לפה ( מכיוון שאישה בהריון מותר לה רק אקמול, וחבל שאדבק במשהו נוסף) אני יוציא לך אישור רטרו
כשהגשתי את האישור הזה סהכ 4 ימים נוספים הם החליטו שלא לשלם לי את ימי המחלה כי האישור הוא רטרו למרות שהסברתי להם שהרופאה אמרה לי שכשארגיש טוב אצור איתה קשר טלפוני והיא תוציא את האישור כדי שלא אגיע למרפאה.

מה לעשות ?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: שאלה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה