ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/06/2016 23:24
ליאור 15/06/2016 23:24
שלום לכולם:
עבדתי בחברת אבטחה כ 8 שנים מתוכם התחלפו במכרז כול 4 שנים.
בתאריך 10-3-16 סיימתי את עבודתי (התפטרתי מעצמי עקב שאין שעות במקום עבודתי והחברה לא מספקת לי עבודות שאוכל תהתפרנס ולפרנס משפחה )
בתלוש של חודש מרץ לא קיבלתי את גמר חשבון אלא נתנו לי בתלוש בנפרד בחודש אפריל שכבר עבדתי במקום אחר
העיניין הוא שאני מרגיש שמשחקים איתי ובזכויות שלי לקבלת הפנסייה ואת טפסי 161 וטופס 70 סיום עבודה והעברת בעלות ליידי בשביל שחברת הפנסייה שלי יראו שיש סיום העסקה.ושהחברת שמירה מעבירה לי את כספיי הפנסייה שצברתי ב4 וחצי שנים שלי עימם. כול פעם מסובבים אותי ואומרים לי טופס 161 יקח זמן ואולי המון זמן אולי 3-6 חודשים לא יודעת כמה ועל טופס עזיבה והעברת בעלות לקרן פנסייה (טופס 70 שאפילו אפשר לכתוב בכתב יד עם חותמת של החברה הם לא מכירים בכך. ואני שואל מדוע ככה עושים לעובד?? יצאתי מהחברה בהכי נקי וטוב שעובד יכול לצאת ממעביד אשמח לתשובה במייל או בנייד 0508760059

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: המעסיק מונע ממני קבלת טיפסי פנסייה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה