ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/11/2015 19:29
ירדן 05/11/2015 19:29
שלום...
אני עובד כשנה בחברה פרטית (לא חברת שמירה) כשומר.
לאחר כשנה החברה הוציאה מכרז לתפקיד סגן מנהל אבטחה בו זכיתי.
במכרז לא היה רשום שכר כלל ובראיון נאמר בעפ כי השכר הנו 7000שח ברוטו ולא הורחב מעבר לזה.
לאחר כחודש ימים בהם אני עובד בתפקיד החדש הביאו בפניי את חוזה העבודה ומצאתי כי רשום שהשכר הנו 6000 פלוס 1000שח גלובלי לשעות נוספות לכשיהיו.
שאלתי איזה שעות נוספות מדובר (כי לא פורט בחוזה)
נאמר לי: אם המנהל שלך יוצא מהמתחם מכל סיבה שהיא. מילואים, חופשה, או סתם לקנות סיגריות.
כאמור תפקידי הנו בלילות כ 8 שעות ותפקידו של המנהל שלי הנו ביום.
שאלתי עפי מה חושב השכר הגלובלי ונאמר לי שבוצע סימולציית שכר ואין תחשיב ואין שעת עבודה שכן לא ניתן לדעת את כמות השעות הנוספות..
מצאתי בעיות נוספות בין המכרז לחוזה ואז החלטתי שלא לחתום על החוזה.
המשכתי לעבוד בתפקידי החדש ללא חוזה אך לפי תנאיו ללא ברירה ותוך כדי ביררתי עם חברי הוועד האמונים על הנושא ובעפ האם ניתן לשנות את תנאי החוזה כי הם לא הובהרו לא במכרז ולא בראיון.
קיבלתי תשובות בעפ כי אני צודק בטענות אך משזכיתי במכרז עלי שלא להתבכיין ולבצע העבודה ולימים יישבו כשיישבו ויחליטו האם לשנות או לא.
לאחר כחודש מיום כניסתי לתפקיד החדש החלטתי להתפטר ובכתב. עוד הוספתי במכתב כי אני נותן להם 10 ימים זמן להתארגן על מחליף דבר שנמשך בדיעבד כשלושה חודשים.
לאחר מכן נכנס בנעליי המחליף המיועד ואני חזרתי לבצע משמרות שמירה ביישוב (כשבועיים ימים) אלא מה?
שהיות ואני נילקחתי לתפקיד אחראי משמרת נוצר חוסר בעובד ועל כן גייסתי חדש וכשחזרתי למשרתי הקודמת מצאתי כי לא אוכל לחזור למשרתי הקודמת במלואה היות ואין ממש מקום.
מצאתי כי אני מופלא לרעה היות וממשרה מלאה התחלתי לעבוד במשרה בת 2-4 משמרות בשבוע דבר בו לא אוכל להתכלכל כבעבר.
האם אני זכאי לזכויות פיטורין עי המעסיק?
האם המכתב התפטרות כבר אינו בתוקף מכיוון שלא הפסקתי באמת לעבוד וחזרתי לתפקידי הקודם רק שלא באותו גודל משרה ובהרעת תנאים?
מקרה מורכב...
אני נשוי וחשוב שאקבל מכתב פיטורין עמ לקבל קצבת אבטלה והיות ואני נכה יהיה לי קשה למצוא עבודה.
עיזרו לי בבקשה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: האם אני זכאי להתפטר ולקבל זכויות פיטורין - פורום זכויות העובד ודיני עבודה