ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/07/2015 08:00
לילוש 13/07/2015 08:00
עבדתי במסעדה כמעט שנה שבועיים ליפני הבעל בית סגר את המקום והעביר אותי לעסק חדש בשותפות במקום החדש עברתי שלושה חודשים ללא תנאים בין 9 ל 11 שעות ביום לפי יום 220 שקל כהתלוננתי וביקשתי לעצמי העלאה הוא העלה לכולם (3 עובדים) ל-235 והשתיים האחרות עבדו בסה"כ חודש.

שבוע לפני שעזבתי התברר לי שלאחת העובדות העלו ל 240 כעסתי התאכזבתי ובצדק נתתי שם את כל כולי .. קיבלתי חופשת מחלה של שבוע עקב דלקת בכליות והבנתי בשבוע הזה שהכל נגרם עקב עבודה קשה וחוסר תנאים כמו להיכנס לשירותים או לשתות מים והחלטתי לעזוב מכל הסיבות הנקובות למעלה הודעתי על התפטרותי במוצאי שבת.

הגעתי אתמול לאסוף את המשכורת אז אני רואה סעיף שהורידו לי 620 שקל על אי מתן הודעה ושולם לי רק יום מחלה 1 מתוך שבוע זה תקין ?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: בעיות עם המעסיק לשעבר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה