ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/06/2015 11:47
יעל 26/06/2015 11:47
שלום
לפני מס' ימים עבדתי אצל עורכת דין בתפקיד מזכירה הסיכום היה שזה יהיה יום ניסיון והיא הבטיחה מס' פעמים שהיא תשלן על היום הזה. הודעתי כי אינני רוצה להמשיך, בהתחלה אמרה שאני יעביר את שעות העבודה שלי למזכירה אח"כ התקשרה ואמרה שהיא לא חושבת שמגיע לי שכר עבור היום הזה ושאם כך היא תצטרך לשלם לכל עובד שבא לניסיון וסיימה את השיחה ב"בכל מקרה בהצלחה ביי ביי" ולא נתנה לי לדבר. בדקתי באינטרנט אם באמת היא חייבת לשלם וראיתי שכן התקשרתי לאחר כמה דקות ואמרתי לה שיש חוק והוא קובע שהיא חייבת לשלם היא טענה" אני טוענת אחרת" לא נתנה לי לדבר ושוב סיימה ב"בהצלחה, ביי ביי". התייעצתי עם עו"ד שאני מכירה היא אמרה לי לשלוח לה מייל ולרשום לה שכפי שסיכמנו זה הדו"ח שעות שלי ושאני מבקשת שתכין צ'ק על הסכום הזה. היא לא החזירה תשובה לאחר התייעצות חוזרת כתבתי לה שהיא לא החזירה תשובה ושאני מבקשת שתגיד לי אם היא מתכוונת לשלם שאני אדע איך להתקדם מכאן. גם על זה היא לא ענתה. שעה בערך לאחר שליחת המייל השני התקשרתי למזכירה לשאול אותה מה קורה למה היא לא עונה למיילים ואם היא מתכוונת לשלם היא טענה שהיא לא יודעת אמרה לשלוח את זה גם למייל שלה אמרתי לה עפ"י עצת העו"ד שאני לא יוותר ושאני יפנה ללשכת עו"ד ואתלונן עליה. היא אמרה שהיא תעביר לה ואמרה שבעיקרון המשכורות זה בסוף החודש ושאם היא הבטיחה היא ודאי תשלם. מה דעתכם? סכום התשלום הוא 193.35 ₪ האם כדאי להילחם על סכום כזה? מה כדאי לעשות?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: תשלום עבור יום ניסיון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה