ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/09/2013 22:08
מרינה 03/09/2013 22:08
שלום רב! יש לי שאלה שאני לא מוצאת תשובה עליה בכול מה שקראתי שקשור לתהליך שימוע,אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני עובדת 5 שנים ו4 חודשים בחנות בגדים,ובעוד 4 שנים יוצאת לפנסיה,ולפני כמה ימים קרא לי המנהל ואמר לי שמחר יהיה לי שימוע. יום למחרת נכנסתי למשרד שלו והוא אמר שהחברה החליטה להפסיק את עבודתי בחברה.במכתב שהוא נתן לי(שימוע) לא הייתה סיבה מפורטת למה החליטו לפטר אותי,וגם בשיחה היא לא הייתה מובנת.לאחר השיחה איתו הוא אמר שיתן לי תשובה אם הוא מפטר אותי תוך 3 ימים לאחר 3 ימים הוא היה בחופש מחלה וכאשר חזר בכלל לא הזכיר את השימוע,באתי עליו בעצמי לשאול מה קורה איתי?כי אני לא יודעת באיזה עולם אני נימצאת והוא אמר עוד הפעם אני יחזיר לך תושבה בעוד יומיים ועוד הפעם לא בא ביום שהיה צריך להחזיר לי תשובה. אני מרגישה שהוא מחזיק אותי בעבודה בשביל שאני יעשה את כול העבודה הקשה שצריך לעשות עכשיו ואז יתן לי מכתב.השאלה שלי היא האם מותר לו בכלל להחזיק אותי ככה ולמשוך את העניין לאחר שעשה לי כבר שימוע?.תודה מראש.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מכתב שימוע - פורום זכויות העובד ודיני עבודה