ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/09/2013 14:38
מולי 01/09/2013 14:38
שלום רב , הנני סטודנט ועבדתי בעבודת משמרות בחנות בשם cd1, בכל תקופת בחינות עד כה ביקשתי כחודש מראש לצאת לחופשה ללא תשלום לתקופה בחינת (כחודש-חודשיים) והבקשה תמיד אושרה ללא בעיות ע"י מנהל הסניף, יש לציין כי הבקשה אושרה כ-3 פעמים עד כה בלי בעיות ממנהל הסניף.

במהלך החצי שנה אחרונה היו חילופים של מנהלי הסניף וביקשתי מהמנהל החדש בשם ישראל בערך כחודש מראש לצאת לחופשה ללא תשלום לתקופה של כחודש חודשיים, ישראל אישר זאת ולכן תיכננתי את זה זמני ללימודים ע"פ מתכונת זו בידיעה שאני יוצא לחופשה הדרושה לי.

עם הזמן התחלף עוד פעם מנהל סניף והודעתי לו את מה שסיכמתי עם ישראל ואכן יצאתי לחופשה של חודשיים. עם רצוני לחזור עכשיו לעבודה נתקלתי בסירוב לחזור שכן לא מקובל שאני "אעלם" לחודשיים, הבנתי זאת אך דרשתי את פיצויים.

נתקלתי בתגובה מצד מנהל הרשת כי אני "לא יכול לעשות מה שבזין שלי" וכי אני זה שהתפטרתי ולכן לא מגיעים לי פיצויים אלא רק פדיון ימי חופשה שלי.

יש לציין כי אני עבדתי בחנות כשלוש שנים ועשרה חודשים עד החופשה , השנה עבדתי עד סוף חודש יוני כ-186 שעות סה"כ בחודש, האם מגיעים לי פיצויים ? בנוסף האם אני זכאי לדמי הבראה באופן יחסי השנה ? תודה רבה !

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: זכאות פיצויים ודמי הבראה עבורי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה