ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/08/2013 14:22
בנאל 15/08/2013 14:22
לפני שנה עבדתי במסעדה בר קאמורה בע"מ. התפטרתי ללא הודעה מראש מכיוון שבעל המקום לא שילם לי בזמן ושיקר על השכר שלי לביטוח לאומי. לפני שהתפטרתי צילמתי את הטופס 101 שלי ואת כל השעות שלי מהמערכת של החברה. הגשתי צו תביעה ולא קיבלתי תאריך דיון ובית הדין סגר לי את התיק בלי להודיע לי בשום פנים ואופן. הגשתי שוב כעבור חצי שנה וקיבלתי תאריך דיון ל-29 לספטמבר אבל עדין לא הצלחנו למצוא את הבנאדם. מאז שהתפטרתי הוא פשט רגל וחייב כסף לכל העובדים שלו. יש לי את המספרים שלו ושל ההורים שלו שהיו שותפים לעסק אבל אני מפחד להתקשר אליהם לקבל את הכתובת שלהם כי הוא איים עליי.

החברה הזאת לא שילמה לי על חודשיים של עבודה והאמת היא שאני עדין לא מצליח להתאושש כספית מהמצב הזה. אני רציתי ייעוץ על האופציות שלי כדי לאתר את הבנאדם הזה ולדעת מה מגיע לי מבחינת החוק לאור שהוא פשט רגל. מצאתי תיק באינטרנט על תביעה של מדינת ישראל נגדו. הוא חייב לי חמשת אלפים שקל שהוא סירב לשלם לי למרות שביקשתי פעמים רבות במהלך השנה האחרונה. מאז ניתקו לי את הטלפון ואת החשמל, פינו אותי מהדירה והבנק שלי רוצה לתבוע אותי. אני עולה חדש ואני פה לבד ללא סיוע מאחרים. יש לי חודש וחצי למצוא אותו.

אני העובד היחיד שתבע אותו על הלנת שכר. יש עוד שלושה כפי שאני יודע שלא רוצים להיכנס אתו לתהליכי משפט. אני חייב את הכסף הזה ואני מוכן ללכת עד הסוף כדי לקבל את מה שהוא חייב לי ופיצוי על הסבל שהסיפור הזה גרם לי אבל אני צריך עזרה. אני לא מכאן ואני לא מכיר את ההתנהלות של בית הדין לעבודה כאן ואינני יודע לאן לפנות וכיצד להתקדם כדי להגיע פתרון. אני אשמח מאד לעזרתכם. תודה רבה ויום נעים

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: חוב של בעל מסעדה ותביעה שהגשתי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה