ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/08/2013 18:23
מורן 11/08/2013 18:23
לצוות המקצועי שלום רב, עד לפני כשבוע הייתי מועסקת כפקידת קבלה בחברת "נכסי אריאל", אך משכורתי התקבלה מחברת כ"א / קבלן - "מיקוד". ראוי לציין שתפקדתי בתור מזכירת בעל הנכס ולא רק פקידת קבלה.

ביום רביעי האחרון הודעתי על התפטרות לא רשמית וללא מכתב התפטרות למנהלי האישי, למחרת ביום חמישי הרגשתי משום מה לא בטוב והוצאתי יום מחלה מהרופא - אני י-ד-ג-י-ש ויאמר שזהו היום הראשון אחרי שנתיים וחצי שאני לוקחת יום מחלה.

מנהלי טען (השיחה מוקלטת) שהוא לא רוצה לראות אותי יותר וכן לא יוציא לי מכתב פיטורים או בדרך אחרת (לטענתו) ואם יוציא לי מכתב פיטורים אני לא יקבל פיצויים כלל וכלל.

שוב אני אציין ששנתיים וחצי לא יצאתי להפסקות (משמרת נעה בין 8-10 ש"ע), ללא יום חופש 1 וללא יום מחלה 1 אפילו אני מאוד מאוד אודה לכם אם תייעצו לי בכדי שיחל נגדו הליך משפטי ראוי, אחרי שכל תקופת העבודה אצלו שכיתי לחוסר יחס אנושי ולחוסר תנאי עבודה מינימאליים.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: רוצה לפתוח תביעה נגד המעסיק - פורום זכויות העובד ודיני עבודה