ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/07/2013 19:01
שחר 29/07/2013 19:01
שלום רב, אני פונה בשאלה אליכם. התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש לפני כחודש וחצי. לאחר שבועיים של עבודה שם הייתי חולה במשך שבועיים. הגשתי למעסיק אישורי מחלה רפואיים על כל התקופה.

בתלוש המשכורת שקבלתי לא שולמו אף אחד מימי המחלה. המעסיק טען כי לא צברתי עדיין ימי מחלה ולכן לא מגיע לי תשלום על תקופת המחלה שהייתה כלל. האם כך הדבר באמת או שמא הוא כן היה אמור לשלם לי, ולהוריד את ימי המחלה הנצברים מדי חודש, בצורה רטרואקטיבית?

שאלה נוספת, במידה והוא כן אמור לשלם אותם, האם אני יכול לדרוש שהוא ישלם את התשלום לא דרך המשכורת או לחילופין יחלק אותה על פני כמה חודשים כדי לא לפגוע בי עם מדרגות המס שיעלו אם הוא ישלם את הסכום כולו בבת אחת עם השכר הרגיל שלי?

מה שלא היה אמור לקרות אם הוא היה משלם את ימי המחלה בזמן כמו שהוא היה אמור. אודה על תשובתכם שתעזור לי להבין את מצבי כאמור.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: בעיה עם ימים ותשלום על מחלה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה