שלום,
אני רוצה לשתף אתכם במשהו שקרה לי.
החל מחודש פברואר עבדתי במוקד נדל"ן G&K דרך הבית (שיחות יוצאות), וקיבלתי
משכורת בצורה מסודרת. זו חברה שבעצם יוצרת לידים עבור חברות, ומשיגה עבורם לקוחות שמעוניינים בשדירות שלהם, במקרה זה, בנדל"ן.
אבל, פתאום ומשום מקום, ב12 ביוני, הודיע אחד השותפים של החברה כי השותפות מפורקת. וכולם מפוטרים.
בנוגע למשכורות, שהיו אמורות להיכנס ב10 ליוני , על חודש העבודה של מאי, הן לא שולמו. ומאז
פירוק השותפות אנחנו צריכים לרדוף אחרי 2 השותפים בשביל לקבל את הכסף המגיע לנו.
אחד השותפים (גיא גוטמן) פשוט נעלם, כל שיחת טלפון שמתקשרים אליו, אומר לדבר עם השותף השני, ולא נותן שום מענה.
השותף השני (ניצן קולנר), משחק אותה תמים, כאילו שגיא הוא זה שעשה את כל הבעיות. הוא טוען, שבשבת 09/06/18 היה כסף בחשבון העסקי, ובראשון, כאשר היה צריך לשלם את המשכורות, כל הכסף "נעלם". וכעת הוא אומר, שהוא רוצה לשלם לנו את החלק שלו, כלומר חצי מהמשכורת. ולגבי החצי השני, שהוא משתדל לעשות כל שביכולתו שהשותף השני ישלם.
ככל שאני יודעת, כאשר יש חשבון עסקי, ונמצאים בו 2 אנשים. אי אפשר לעשות פעולות על החשבון מבלי אישור של שני הצדדים. כלומר, לא יכול להיות שאחד השותפים מוציא את כל הכסף מהחשבון, מבלי אישור של השני.
כפי הידוע לי, גיא הציע לעובדים
הלוואה בתנאי שימשיכו לעבוד בעבורו, שישלם להם במקום המשכורת, והעובדים יחזירו לו את ההלוואה. לא ברור לי למה שמישהו ירצה לקחת הלוואה מבן אדם שחייב להם. אבל מסתבר שיש אנשים שעשו את זה. וממשיכים לעבוד אצלו.
כעת המצב הוא, שניצן שילם לי חצי מהמשכורת. ולגבי החצי השני, הוא אומר לי לדבר עם הבחור השני.
את הבחור השני כמובן אי אפשר לדבר איתו, והוא מתנער מאחריות.
וכעת ניצן גם הפסיק לקחת ממני שיחות, ומסנן.
אני מרגישה ויודעת ששני הבחורים האלו עבוד עלינו, ובעצם גנבו מאיתנו כספים מעצם כך שלא שילמו את המגיע לנו על שעות העבודה שלנו.
אני בטוחה גם שזו לא פעם ראשונה שהם עושים תרגיל כזה, ובטוחה שהם פתחו עוד עסקים לפני כן, ופעלו באותה הדרך.
כיום, הם ממשיכים לנהל כפי שהם טוענים, כל אחד בנפרד חברה שעוסקת באותו התחום, של יצירת לידים. והם טוענים שחלק מהעובדים ממשיכים לעבוד איתם.
אני לא יודעת מה לעשות במצב הזה, ואיך לקבל חזרה את הכספים המגיעים לי.
אשמח להכוונה בנושא, אם מישהו יכול לייעץ מה עושים במצב כזה.
(כמובן שיש לי הקלטות של השיחות שהיו לי עם השותפים, ועם האחמשים, והתכתבויות שהיו לי איתם)