ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
11/07/2013 00:05
מאבטח מפוטר 11/07/2013 00:05
במקום העבודה שלי היה חובה לעבור אימון כל שלושה חודשים ואני רימיתי במבחן הריצה, בשימוע שנערך לי הודאתי והודיעו לי שישקלו את המשך ההעסקה שלי ודרשו ממני לחתום על אישור להוריד משכרי 540 ש"ח על יום ההכשרה והסכמתי. במשך שבוע, בין ה2.7 עד ה8.7 לא הודיעו לי על סיום ההעסקה או ההמשך(הנשק והמדים אף היו אצלי) עד שאמרו לי להחזיר את הציוד היום ושיש לי צ'ק על סך 3380 ש"ח מחכה לי לאחר הורדה של 3000(!!) שקל על ההכשרה הראשונית שעברתי לפני שמונה חודשים ושאין בכוונתם לשלם לי על הזמן שהם היו אמורים להודיע לי מראש כי רימיתי בריצה.

הייתי רוצה לדעת מה החוקיות של מהלך כזה בו מקום העבודה מחליט לקנוס אותי לאחר שהם אלה שפיטרו אותי, ואף מחליט לא לבצע את ההוראה של הודעה מראש.

עובד נוסף ש"רימה" איתי קיבל הזהרה וקנס של 540 ש"ח וממשיך לעבוד במקום.

שכחתי להוסיף שעבדתי 26 ימים ביוני שהייתי זכאי עליהם לשכר של 7200 ש"ח נטו אך הם רשמו שעבדתי רק 22 ימים.

בנוסף סיכום ההעסקה יתבצע רק ביולי כך שימי החופש שמגיעים לי כן ישולמו לי.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פוטרתי ממקום העבודה ונקנסתי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה